Neuk les geile carolien

neuk les geile carolien

Mijn lekkere zusje Mijn kleine zus 2 Samen wonen en neuken Mijn zwager, Marten neukt me ook Mijn sexy broer en ik Schoonmoeder wil mijn pik Mijn geile nichtt Floor Stanley Didi Laurence Perverse moeder en dochter zijn sexslavinnetjes Oma masseren Met mijn tante en zus alleen thuis Onverwacht met mijn stiefmoeder Stiekem gluurt Mams en toen Laura 6 Mijn kleine zus Precies om Moeder en de zoon Billenkoek van schoonmoeder Me zuster, mijn hoertje Mijn dochter, de slet Perverse families Helena bespiedt de jongens en lucht haar hart bij moeder.

Zeventien Familie pret Zusje wil zaad proeven Schoonmoeder Carla wil haar schoonzoon Klaas verleiden Samen wonen met mijn zus De Weduwnaar - 2 De Weduwnaar - 1 Hoe ik mijn broer neukte zonder dat hij het wist Logeren bij mij mijn broer en zijn mooie vrouw 1 De vliegende doos Mijn zus,mijn priveslet Nichtje, hoe pak je het aan Mama neuken 3 Ontbijt bij tante Vroeger 11 Shaving 1 Gescheiden Marokkaanse zus Dagje naar het naaktstrand 17 Even wennen Vroeger 10 De Verbouwing 1 Opa En Rozalinde Hoe ik me nicht zwanger maakte Dagje naar het naaktstrand 16 Ik was 19 en zij was 48 en Vrijen met m'n schoonzusje Dans of sexlessen?

Mijn preutse schoonzus - deel 6 Hemelvaartsvakantie op de camping Daan mijn jonge zusje Tante Marloes - deel 1 Mij moeder troosten Mn geile tante en haar schoonmoeder Ria De eerste keer moeder en zoon Zonnen in de duinen met mam Belevenissen van een puber Vader neukt dochter - deel 2 Oma wordt weer stiefmama Hoe het begon met mijn moeder Sophie Leuke lieve zoon Zo moeder zo dochter zo zoon Mijn nichtje verwennen Lekker met papa Interne internet incest - deel 1 Vader neukt dochter Sletterige zwangere dochter De afwas Laura gaat varen Mijn neefje Tom - deel 3 Mijn neefje Tom - deel 2 Mijn neefje Tom - deel 1 Lieve zoon De tweeling met hun moeder Oma als model Waargebeurd en nog steeds gaande Mama sophie Geile zusjes - deel 3 Geile zusjes - deel 2 Mijn stiefdochter Katrien Sex met tante en de buurvrouw daarvan Onverwachts sex met mijn moeder en tante Ik hou van mn pappie - deel 3 Mama Hoezo incest!

Een moeder en dochter nacht Moeder en dochter genieten Gedwongen sex Schoonvader deel 2 De Verhuizing van mijn oudere zus Mijn jonge moeder Sex leergierige dochter mijn lievelingsnicht Ik neuk mijn zoon omdat ik het lekker vind Mijn dochter als hoer.

Mijn tante veraste mij. Ruben en Tina en schoonmoeder deel 2. Ruben en Tina en schoonmoeder. Mijn lul beukte nu in haar en Caroline moedigde me aan. Ik sloeg haar af en toe op haar billen, en blijkbaar vond ze dit prettig. Ja, ga door, geef dit stoute meisje maar billenkoek. Ik sloeg af en toe hard op haar billen en voelde na een tijdje haar orgasme weer komen.

Haar bewegingen werden ongecontroleerd en haar benen werden week. Ze kwam schokkend klaar en ik voelde mijn orgasme borrelen. Caroline bemerkte dit en duwde haar kontje verder naar achteren, haar hand gleed onder mijn ballen en ze duwde hard een vinger tussen mijn zak en mijn kont op mijn schaambeen. Ik voelde mijn orgasme mijn zaad omhoog duwen maar voelde geen zaad uit mijn lul spuiten. Caroline draaide zich om en liet haar vinger los. Met de laatste stuiptrekkingen van mijn spier spoot al mijn zaad met een geweldige explosie op haar buik en kutje.

Ze bukte en likte de restjes van mijn eikel. Ze keek me aan en keek een beetje teleurgesteld. Ik pakte haar bij haar schouders en trok haar omhoog. Ik had je in mijn mondje willen hebben, je moet wel in mijn mondje klaar komen volgende keer, Ray!! Ik zoende haar op haar mond en beloofde dit voortaan te zullen doen. Nu weet ik nog niet hoe lekker je smaakt, zei ze nog. Haar fantastische lichaam drukte ze tegen me aan en samen stonden we even zo onder de douche tot we de deur van de kleedkamers hoorden open gaan.

Ik keek snel om het hoekje en het waren twee oudere heren die ik wel vaker hier zag. Ze hadden en wedstrijdje getennist. Ik fluisterde Caroline dat ze alleen gingen douchen en dat we de sauna in moesten glippen opdat ze ons niet zouden zien.

Caroline voegde de daad bij het woord en tippelde richting sauna, toen ik aarzelde trok ze me mee aan mijn lul. Vooruit, je bent nog niet van me af hoor.

De sauna had een donkere glazen deur waar je alleen door van binnen naar buiten kon kijken. Caroline nam plaats op een bankje halverwege en dirigeerde mij een etage hoger. Ze gooide een schep water over de kachel als of ik het nog niet warm genoeg had. Ik voelde haar lange haren over mijn benen strijken en mijn lul kreeg alweer wat leven. Caroline draaide zich om en begon mij in mijn lies te masseren, langzaam veerde mijn lul steeds verder op van haar strelingen of mijn paal en mijn ballen.

Ik voelde hoe ze zo af en toe mijn kontgaatje met haar lange nagel bespeelde. We hoorden de douches aan gaan en de heren met elkaar converseren. Ik voelde Carolines mond om mijn eikel glijden. Ze ging op haar knieën zitten en begon mijn nu glimmende paal opnieuw te pijpen. Geraffineerd zoog zijn mijn lul en haar hand trok me zo nu en dan af met draaiende bewegingen.

De druppeltjes op haar borsten fascineerden mij en ik speelde met haar parmantige tepels. Caroline nam mijn lul volledig in haar mond en door het redelijke formaat zon 20 cm moest ze af en toe wat meer moeite nemen en hoorde ik haar een keer kokhalzen. Ze wilde me diep en na 5 min. Geen druppel liet ze verloren gaan en ze slikte alles door. Zo lekker was ik lange tijd niet klaar gekomen. Ik kuste haar en proefde nog een restje zaad in haar mond. Caroline kroop boven op me en samen kroelde we nog wat na.

Ik voelde haar af en toe over mijn lul wrijven, ik zoende haar nek en oor, maak me niet gek zij ze, of ik grijp je nog een keer. Ik duwde haar van me af en stapte onder de douche vandaan. De twee oudere heren begroeten me en ik stapte onder de koude douche, Caroline achterlatend in de sauna en wetend dat ze er niet uit kon komen zolang die twee heren er waren.

Na de koude douche ging ik onder de douche staan recht tegenover de deur van de sauna. Ik wist bijna zeker dat Caroline me kon zien staan en begon me lichaam in te zepen. Ik masseerde mijn lul tot deze weer op volle lengte was en bleef me langzaam af trekken. De heren stapten onder de douche vandaan en Caroline kwam daarop uit de Sauna.

Ze stapte direct bij me onder de douche en nam de handelingen van me over. Ze kwam achter me staan en speelde met mijn lul, haar hand bewoog ritmische over mijn paal en haar borsten voelde ik in mijn rug. Plotseling voelde ik haar vinger in mijn anus, ze duwde hem bijna direct helemaal naar binnen en ik veerde op. Dat ben je nog niet erg gewend hé? Ik schudde het hoofd, want ik snakte nog even naar adem.

Ik vind dat heel erg lekker om in mijn kontje geneukt te worden Ray. Wil je me nog een keertje neuken, maar dan wel lekker in mijn kontje. Ik draaide me om en zoende haar op haar mond. Ze liep uit de douche naar de relax ruimte. Daar waren zit plaatsen met een voeten bad.

Ze ging met een been op de rand staan en met haar handen op de zitplaats. Langzaam wreef ze met haar hand door haar natte gleufje en duwde af en toe een natte vinger in haar kont. Haar mooie strakke gespierde billen stonden recht voor me, ik duwde mijn lul tegen haar natte gleufje en met haar hand liet ze me door haar lippen glijden, ze maakte me lul nat met haar speeksel en haar sappen. Langzaam begeleide ze me naar haar sterretje en duwde met haar hand mijn eikel een stukje naar binnen.

Mijn lul was zo vochtig dat hij met gemak in haar grotje verdween, ik hoorde Caroline kreunen en een beetje jammeren. Ohhh, zo lekker, duw je maar langzaam in me kanjer, tot je me helemaal opvult.

Ik duwde langzaam mijn lul steeds dieper, bijna ¾ verdween in haar kontje. Met haar hand op mijn buik hield ze me tegen. Ze keek achterom, ik wil dat je m er nu hard in ramt, Ray. Ik wil je in me voelen heel diep. Ik plaatste mijn handen weer op haar billen en sloeg haar een paar keer op haar kont.

Haar sluitspier reageerde en kneep mijn lul bijna fijn. Ik kreunde en duwde bij het ontspannen van haar spieren mijn lul voor het laatste stuk naar binnen. Caroline kreunde en haar gezicht vertrok even van pijn. Begin me nu zachtjes te neuken lieverd. Haar hand gleed door haar gleufje en toen ik bijna uit haar was, smeerde ze me weer vol met haar sappen.

Langzaam duwde ik me weer in haar. Voor mij was dit de eerste keer dat ik een vrouw iemand in haar kontje neukte en ik vond de sensualiteit enorm opwindend, waardoor mijn paal harder werd dan ooit. Caroline voelde dit ook en begon zich te vingeren. Haar bewegingen werden heftiger en ik verhoogde mijn tempo. Haar gaatje was nu weer wat gewend en ik kon haar nu wat makkelijker neuken.

Af en toe liet ik mijn staaf volledig uit haar glijden en keek naar haar openstaande sterretje. Ze keek dan om en smeekte me bijna door te gaan. Langzaam duwde ik me dan weer naar binnen en sloeg haar weer op haar kont. Neuk me harder Ray, ik heb het nodig, siste ze me toe. Ik greep haar bij haar mooie zwarte haren en draaide mijn hand er in om.

Haar hoofd werd hierdoor iets omhoog getrokken, ik sloeg haar hard op haar rechter bil en de rode plekken waren nu duidelijk te zien. Mijn rechterhand gleed naar voren en omvatte haar borst met mijn vingers kneep ik hard in haar tepel. Caroline reageerde onmiddellijk en kreunde luidt. Ik duwde mijn vingers over haar mond om haar kreunen ietwat te smoren voordat de hele sportschool ons hoorde.

Ze stopte met kreunen ik voelde haar handen haar billen van elkaar trekken, haar tong gleed over mijn vingers. Ik lied mijn hand over haar rug glijden en zette mijn nagels wat meer in haar huid. De rode striemen toonde op haar rug.

Ik sloeg haar weer op haar billen. Caroline kwam luidt kreunend klaar en moedigde me aan haar te blijven neuken. Ze zakte in elkaar op het bankje nadat haar orgasme naar mijn idee wel een paar minuten aanbleef. Ze draaide zich om en keek me aan. Dat is lang geleden dat ik zo lekker heb geneukt, vertrouwde ze me toe. Ze trok me aan mijn arm naar zich toe en begon mijn buik te kussen. Langzaam liet ze mijn lul over haar borsten glijden.

Ze duwde haar stevige borsten tegen elkaar en ik begon langzaam te bewegen. Met het puntje van mijn tong raakte ze telkens mijn eikel aan en af en toe bleef er een draadje van mijn voorvocht op haar tong plakken wat een sliertje tussen mijn eikel en haar tong trok. Na al het voorwerk was ik supergeil geworden en toen Caroline me vroeg mijn zaad in haar bekkie te spuiten, was de gedachten hieraan al voldoende.

Ik voelde mijn zaad op borrelen en spoot met dikke stralen het zaad in haar gezicht en haar. Ik keek Caroline aan, mijn zaad over haar gezicht gespoten. Ik trok haar bij me en we stapten even later onder de douche. Hier hebben we nog even lekker na staan vrijen waarna we ons aankleden en afspraken voor na de laatste les van die avond.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen.

...

Erotic massage nijmegen sezy massage

Caroline bemerkte dit en duwde haar kontje verder naar achteren, haar hand gleed onder mijn ballen en ze duwde hard een vinger tussen mijn zak en mijn kont op mijn schaambeen. Ik voelde mijn orgasme mijn zaad omhoog duwen maar voelde geen zaad uit mijn lul spuiten. Caroline draaide zich om en liet haar vinger los. Met de laatste stuiptrekkingen van mijn spier spoot al mijn zaad met een geweldige explosie op haar buik en kutje.

Ze bukte en likte de restjes van mijn eikel. Ze keek me aan en keek een beetje teleurgesteld. Ik pakte haar bij haar schouders en trok haar omhoog. Ik had je in mijn mondje willen hebben, je moet wel in mijn mondje klaar komen volgende keer, Ray!! Ik zoende haar op haar mond en beloofde dit voortaan te zullen doen. Nu weet ik nog niet hoe lekker je smaakt, zei ze nog.

Haar fantastische lichaam drukte ze tegen me aan en samen stonden we even zo onder de douche tot we de deur van de kleedkamers hoorden open gaan. Ik keek snel om het hoekje en het waren twee oudere heren die ik wel vaker hier zag. Ze hadden en wedstrijdje getennist. Ik fluisterde Caroline dat ze alleen gingen douchen en dat we de sauna in moesten glippen opdat ze ons niet zouden zien.

Caroline voegde de daad bij het woord en tippelde richting sauna, toen ik aarzelde trok ze me mee aan mijn lul. Vooruit, je bent nog niet van me af hoor. De sauna had een donkere glazen deur waar je alleen door van binnen naar buiten kon kijken. Caroline nam plaats op een bankje halverwege en dirigeerde mij een etage hoger. Ze gooide een schep water over de kachel als of ik het nog niet warm genoeg had. Ik voelde haar lange haren over mijn benen strijken en mijn lul kreeg alweer wat leven.

Caroline draaide zich om en begon mij in mijn lies te masseren, langzaam veerde mijn lul steeds verder op van haar strelingen of mijn paal en mijn ballen.

Ik voelde hoe ze zo af en toe mijn kontgaatje met haar lange nagel bespeelde. We hoorden de douches aan gaan en de heren met elkaar converseren. Ik voelde Carolines mond om mijn eikel glijden.

Ze ging op haar knieën zitten en begon mijn nu glimmende paal opnieuw te pijpen. Geraffineerd zoog zijn mijn lul en haar hand trok me zo nu en dan af met draaiende bewegingen. De druppeltjes op haar borsten fascineerden mij en ik speelde met haar parmantige tepels. Caroline nam mijn lul volledig in haar mond en door het redelijke formaat zon 20 cm moest ze af en toe wat meer moeite nemen en hoorde ik haar een keer kokhalzen.

Ze wilde me diep en na 5 min. Geen druppel liet ze verloren gaan en ze slikte alles door. Zo lekker was ik lange tijd niet klaar gekomen. Ik kuste haar en proefde nog een restje zaad in haar mond.

Caroline kroop boven op me en samen kroelde we nog wat na. Ik voelde haar af en toe over mijn lul wrijven, ik zoende haar nek en oor, maak me niet gek zij ze, of ik grijp je nog een keer.

Ik duwde haar van me af en stapte onder de douche vandaan. De twee oudere heren begroeten me en ik stapte onder de koude douche, Caroline achterlatend in de sauna en wetend dat ze er niet uit kon komen zolang die twee heren er waren. Na de koude douche ging ik onder de douche staan recht tegenover de deur van de sauna. Ik wist bijna zeker dat Caroline me kon zien staan en begon me lichaam in te zepen. Ik masseerde mijn lul tot deze weer op volle lengte was en bleef me langzaam af trekken.

De heren stapten onder de douche vandaan en Caroline kwam daarop uit de Sauna. Ze stapte direct bij me onder de douche en nam de handelingen van me over.

Ze kwam achter me staan en speelde met mijn lul, haar hand bewoog ritmische over mijn paal en haar borsten voelde ik in mijn rug. Plotseling voelde ik haar vinger in mijn anus, ze duwde hem bijna direct helemaal naar binnen en ik veerde op. Dat ben je nog niet erg gewend hé? Ik schudde het hoofd, want ik snakte nog even naar adem.

Ik vind dat heel erg lekker om in mijn kontje geneukt te worden Ray. Wil je me nog een keertje neuken, maar dan wel lekker in mijn kontje. Ik draaide me om en zoende haar op haar mond.

Ze liep uit de douche naar de relax ruimte. Daar waren zit plaatsen met een voeten bad. Ze ging met een been op de rand staan en met haar handen op de zitplaats. Langzaam wreef ze met haar hand door haar natte gleufje en duwde af en toe een natte vinger in haar kont.

Haar mooie strakke gespierde billen stonden recht voor me, ik duwde mijn lul tegen haar natte gleufje en met haar hand liet ze me door haar lippen glijden, ze maakte me lul nat met haar speeksel en haar sappen.

Langzaam begeleide ze me naar haar sterretje en duwde met haar hand mijn eikel een stukje naar binnen. Mijn lul was zo vochtig dat hij met gemak in haar grotje verdween, ik hoorde Caroline kreunen en een beetje jammeren. Ohhh, zo lekker, duw je maar langzaam in me kanjer, tot je me helemaal opvult. Ik duwde langzaam mijn lul steeds dieper, bijna ¾ verdween in haar kontje. Met haar hand op mijn buik hield ze me tegen. Ze keek achterom, ik wil dat je m er nu hard in ramt, Ray.

Ik wil je in me voelen heel diep. Ik plaatste mijn handen weer op haar billen en sloeg haar een paar keer op haar kont. Haar sluitspier reageerde en kneep mijn lul bijna fijn. Ik kreunde en duwde bij het ontspannen van haar spieren mijn lul voor het laatste stuk naar binnen.

Caroline kreunde en haar gezicht vertrok even van pijn. Begin me nu zachtjes te neuken lieverd. Haar hand gleed door haar gleufje en toen ik bijna uit haar was, smeerde ze me weer vol met haar sappen. Langzaam duwde ik me weer in haar. Voor mij was dit de eerste keer dat ik een vrouw iemand in haar kontje neukte en ik vond de sensualiteit enorm opwindend, waardoor mijn paal harder werd dan ooit.

Caroline voelde dit ook en begon zich te vingeren. Haar bewegingen werden heftiger en ik verhoogde mijn tempo. Haar gaatje was nu weer wat gewend en ik kon haar nu wat makkelijker neuken. Af en toe liet ik mijn staaf volledig uit haar glijden en keek naar haar openstaande sterretje. Ze keek dan om en smeekte me bijna door te gaan. Langzaam duwde ik me dan weer naar binnen en sloeg haar weer op haar kont. Neuk me harder Ray, ik heb het nodig, siste ze me toe.

Ik greep haar bij haar mooie zwarte haren en draaide mijn hand er in om. Haar hoofd werd hierdoor iets omhoog getrokken, ik sloeg haar hard op haar rechter bil en de rode plekken waren nu duidelijk te zien. Mijn rechterhand gleed naar voren en omvatte haar borst met mijn vingers kneep ik hard in haar tepel.

Caroline reageerde onmiddellijk en kreunde luidt. Ik duwde mijn vingers over haar mond om haar kreunen ietwat te smoren voordat de hele sportschool ons hoorde. Ze stopte met kreunen ik voelde haar handen haar billen van elkaar trekken, haar tong gleed over mijn vingers.

Ik lied mijn hand over haar rug glijden en zette mijn nagels wat meer in haar huid. De rode striemen toonde op haar rug. Ik sloeg haar weer op haar billen. Caroline kwam luidt kreunend klaar en moedigde me aan haar te blijven neuken. Ze zakte in elkaar op het bankje nadat haar orgasme naar mijn idee wel een paar minuten aanbleef.

Ze draaide zich om en keek me aan. Dat is lang geleden dat ik zo lekker heb geneukt, vertrouwde ze me toe. Ze trok me aan mijn arm naar zich toe en begon mijn buik te kussen. Langzaam liet ze mijn lul over haar borsten glijden. Ze duwde haar stevige borsten tegen elkaar en ik begon langzaam te bewegen. Met het puntje van mijn tong raakte ze telkens mijn eikel aan en af en toe bleef er een draadje van mijn voorvocht op haar tong plakken wat een sliertje tussen mijn eikel en haar tong trok.

Na al het voorwerk was ik supergeil geworden en toen Caroline me vroeg mijn zaad in haar bekkie te spuiten, was de gedachten hieraan al voldoende. Ik voelde mijn zaad op borrelen en spoot met dikke stralen het zaad in haar gezicht en haar. Ik keek Caroline aan, mijn zaad over haar gezicht gespoten. Ik trok haar bij me en we stapten even later onder de douche. Hier hebben we nog even lekker na staan vrijen waarna we ons aankleden en afspraken voor na de laatste les van die avond.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online! Hetero Sexverhaal gaat over: Kletsen over dit verhaal?

Erotisch Sociaal Netwerk De volgende personen praten er graag over! Reageer op dit Sexverhaal Klik hier om je antwoord te annuleren. Vrijen met m'n schoonzusje Dans of sexlessen?

Mijn preutse schoonzus - deel 6 Hemelvaartsvakantie op de camping Daan mijn jonge zusje Tante Marloes - deel 1 Mij moeder troosten Mn geile tante en haar schoonmoeder Ria De eerste keer moeder en zoon Zonnen in de duinen met mam Belevenissen van een puber Vader neukt dochter - deel 2 Oma wordt weer stiefmama Hoe het begon met mijn moeder Sophie Leuke lieve zoon Zo moeder zo dochter zo zoon Mijn nichtje verwennen Lekker met papa Interne internet incest - deel 1 Vader neukt dochter Sletterige zwangere dochter De afwas Laura gaat varen Mijn neefje Tom - deel 3 Mijn neefje Tom - deel 2 Mijn neefje Tom - deel 1 Lieve zoon De tweeling met hun moeder Oma als model Waargebeurd en nog steeds gaande Mama sophie Geile zusjes - deel 3 Geile zusjes - deel 2 Mijn stiefdochter Katrien Sex met tante en de buurvrouw daarvan Onverwachts sex met mijn moeder en tante Ik hou van mn pappie - deel 3 Mama Hoezo incest!

Een moeder en dochter nacht Moeder en dochter genieten Gedwongen sex Schoonvader deel 2 De Verhuizing van mijn oudere zus Mijn jonge moeder Sex leergierige dochter mijn lievelingsnicht Ik neuk mijn zoon omdat ik het lekker vind Mijn dochter als hoer. Mijn tante veraste mij. Ruben en Tina en schoonmoeder deel 2. Ruben en Tina en schoonmoeder. Mijn grote geile broer Mijn grote broer Opa en Oma Mijn lul in moeders kut Weer een kleintje Geile oude vrouwen Het verjaardags cadeau van opa Sterre Opnieuw zwanger Een dagje uit met Elke en haar papa Angela in de disco Mamma en mijn zusje Als Laura weer eens geil is Huiswerk maken Hoe ik met mijn poepgaatje omga Het geile buurmeisje lotte Kuttenlikkertje Geile stiefdochter Sex met met mijn moeder en zus Papa trekt zich wezenloos Hop paardje Hop deel 2 Hop paardje Hop deel 1 De verkrachter bleek mijn eigen Hier zijn tante's voor bedoeld Mijn moeder, broer en tante Nooit gedacht van mn nichtje Bregje Op een maandag in mei Anaal ontmaagd Kelly en haar papa Hans, Elvira en nog meer familie Hans, Elvira en Jeroen Sex met mijn zuster Elke geilde weer op papa Mijn 2 zonen deel 2 Claudia en haar broertje Hans en Elvira deel 2 Hans en Elvira deel 1 Ik ben nu papa's meisje voor dag en nacht De pik van mijn broertje Mijn 2 zonen Ik zag mijn moeder in de douche Lotjes ontbijt In de keuken Een nieuw avontuur met mijn zus Verlangen Stephany from the states De ongehoorzame dochter Mijn nichtje Els.

Isabella Mijn uitgaansavond Tante Ellen Mijn broer verleid Tante Anneke Een week lang met moeder en dochter deel2 Een week lang met moeder en dochter deel1 Mijn zus en de herkansing Vader en dochter Geile schoonzus Ik neukte met mijn Moeder Verhuurd aan mijn ouders Alie der nieuwe leven 6 Alie der nieuwe leven 5 Mijn nymfomane zusje Alie nieuwe leven 4 Het familiefeest deel 2 Het familiefeest deel 1 De dochter van de buren De ontmaagding van Marja Geil plezier op een warme middag De tweeling in de zomer Zwager zaterdag gaargeneukt In het schuurtje met mijn broer De zonnebank Zeer geile schoonzus Linda en haar moeder Alie s nieuwe leven 3 Alie nieuwe leven 2 Alie nieuwe leven 1 Tante Agaath Ik en mijn ex-schoonzoon.

Zusjes verleiden Sex met de ma van mij ex Mijn broertje Denk na voordat je sex hebt met je zus!!! Een lekker weekend Twee generaties neuken mijn geile oma deel 2 mijn geile oma deel 1 Een friese familie Zonnebadende zus Logeren bij tante Grote broer Bodypainting Logeren bij oom en tante Nichtje uit Turkije Oude oma maar geil Karlijn en Monique Dochter van de overburen Mijn schoonloeder als alternatief Een normale familie Even zonnen Mijn zusje en ik Broer en zus Mijn schoonzus wilde een kind en uiteindelijk lukt Mijn plagende zus en haar buurvrouw Met een string aan in de tuin Corrie speelt met mama stoute dochter 1 keer en nooit meer De moeder van Laura, mijn schoonmoeder Zijn broertje Verhuisd Warme dag in Juni Men schoonzus Gepakt door mijn schoonzus jenny De fijnste gebeurtenis ooit 4 De lifter Ontmaagd door papa en oom deel 2 Peter, Rikky zijn vriend en Cindy zijn moeder - Deel 3 Peter, Rikky zijn vriend en Cindy zijn moeder - Deel 2 Mijn eerste keer met Carolijn..

neuk les geile carolien

Mijn lekkere zusje Mijn kleine zus 2 Samen wonen en neuken Mijn zwager, Marten neukt me ook Mijn sexy broer en ik Schoonmoeder wil mijn pik Mijn geile nichtt Floor Stanley Didi Laurence Perverse moeder en dochter zijn sexslavinnetjes Oma masseren Met mijn tante en zus alleen thuis Onverwacht met mijn stiefmoeder Stiekem gluurt Mams en toen Laura 6 Mijn kleine zus Precies om Moeder en de zoon Billenkoek van schoonmoeder Me zuster, mijn hoertje Mijn dochter, de slet Perverse families Helena bespiedt de jongens en lucht haar hart bij moeder.

Zeventien Familie pret Zusje wil zaad proeven Schoonmoeder Carla wil haar schoonzoon Klaas verleiden Samen wonen met mijn zus De Weduwnaar - 2 De Weduwnaar - 1 Hoe ik mijn broer neukte zonder dat hij het wist Logeren bij mij mijn broer en zijn mooie vrouw 1 De vliegende doos Mijn zus,mijn priveslet Nichtje, hoe pak je het aan Mama neuken 3 Ontbijt bij tante Vroeger 11 Shaving 1 Gescheiden Marokkaanse zus Dagje naar het naaktstrand 17 Even wennen Vroeger 10 De Verbouwing 1 Opa En Rozalinde Hoe ik me nicht zwanger maakte Dagje naar het naaktstrand 16 Ik was 19 en zij was 48 en Vrijen met m'n schoonzusje Dans of sexlessen?

Mijn preutse schoonzus - deel 6 Hemelvaartsvakantie op de camping Daan mijn jonge zusje Tante Marloes - deel 1 Mij moeder troosten Mn geile tante en haar schoonmoeder Ria De eerste keer moeder en zoon Zonnen in de duinen met mam Belevenissen van een puber Vader neukt dochter - deel 2 Oma wordt weer stiefmama Hoe het begon met mijn moeder Sophie Leuke lieve zoon Zo moeder zo dochter zo zoon Mijn nichtje verwennen Lekker met papa Interne internet incest - deel 1 Vader neukt dochter Sletterige zwangere dochter De afwas Laura gaat varen Mijn neefje Tom - deel 3 Mijn neefje Tom - deel 2 Mijn neefje Tom - deel 1 Lieve zoon De tweeling met hun moeder Oma als model Waargebeurd en nog steeds gaande Mama sophie Geile zusjes - deel 3 Geile zusjes - deel 2 Mijn stiefdochter Katrien Sex met tante en de buurvrouw daarvan Onverwachts sex met mijn moeder en tante Ik hou van mn pappie - deel 3 Mama Hoezo incest!

Een moeder en dochter nacht Moeder en dochter genieten Gedwongen sex Schoonvader deel 2 De Verhuizing van mijn oudere zus Mijn jonge moeder Sex leergierige dochter mijn lievelingsnicht Ik neuk mijn zoon omdat ik het lekker vind Mijn dochter als hoer. Mijn tante veraste mij. Ruben en Tina en schoonmoeder deel 2. Ruben en Tina en schoonmoeder. Mijn lul beukte nu in haar en Caroline moedigde me aan. Ik sloeg haar af en toe op haar billen, en blijkbaar vond ze dit prettig.

Ja, ga door, geef dit stoute meisje maar billenkoek. Ik sloeg af en toe hard op haar billen en voelde na een tijdje haar orgasme weer komen. Haar bewegingen werden ongecontroleerd en haar benen werden week. Ze kwam schokkend klaar en ik voelde mijn orgasme borrelen.

Caroline bemerkte dit en duwde haar kontje verder naar achteren, haar hand gleed onder mijn ballen en ze duwde hard een vinger tussen mijn zak en mijn kont op mijn schaambeen. Ik voelde mijn orgasme mijn zaad omhoog duwen maar voelde geen zaad uit mijn lul spuiten. Caroline draaide zich om en liet haar vinger los.

Met de laatste stuiptrekkingen van mijn spier spoot al mijn zaad met een geweldige explosie op haar buik en kutje. Ze bukte en likte de restjes van mijn eikel.

Ze keek me aan en keek een beetje teleurgesteld. Ik pakte haar bij haar schouders en trok haar omhoog. Ik had je in mijn mondje willen hebben, je moet wel in mijn mondje klaar komen volgende keer, Ray!! Ik zoende haar op haar mond en beloofde dit voortaan te zullen doen. Nu weet ik nog niet hoe lekker je smaakt, zei ze nog. Haar fantastische lichaam drukte ze tegen me aan en samen stonden we even zo onder de douche tot we de deur van de kleedkamers hoorden open gaan.

Ik keek snel om het hoekje en het waren twee oudere heren die ik wel vaker hier zag. Ze hadden en wedstrijdje getennist. Ik fluisterde Caroline dat ze alleen gingen douchen en dat we de sauna in moesten glippen opdat ze ons niet zouden zien. Caroline voegde de daad bij het woord en tippelde richting sauna, toen ik aarzelde trok ze me mee aan mijn lul. Vooruit, je bent nog niet van me af hoor. De sauna had een donkere glazen deur waar je alleen door van binnen naar buiten kon kijken.

Caroline nam plaats op een bankje halverwege en dirigeerde mij een etage hoger. Ze gooide een schep water over de kachel als of ik het nog niet warm genoeg had. Ik voelde haar lange haren over mijn benen strijken en mijn lul kreeg alweer wat leven.

Caroline draaide zich om en begon mij in mijn lies te masseren, langzaam veerde mijn lul steeds verder op van haar strelingen of mijn paal en mijn ballen. Ik voelde hoe ze zo af en toe mijn kontgaatje met haar lange nagel bespeelde. We hoorden de douches aan gaan en de heren met elkaar converseren. Ik voelde Carolines mond om mijn eikel glijden. Ze ging op haar knieën zitten en begon mijn nu glimmende paal opnieuw te pijpen.

Geraffineerd zoog zijn mijn lul en haar hand trok me zo nu en dan af met draaiende bewegingen. De druppeltjes op haar borsten fascineerden mij en ik speelde met haar parmantige tepels. Caroline nam mijn lul volledig in haar mond en door het redelijke formaat zon 20 cm moest ze af en toe wat meer moeite nemen en hoorde ik haar een keer kokhalzen. Ze wilde me diep en na 5 min.

Geen druppel liet ze verloren gaan en ze slikte alles door. Zo lekker was ik lange tijd niet klaar gekomen. Ik kuste haar en proefde nog een restje zaad in haar mond. Caroline kroop boven op me en samen kroelde we nog wat na.

Ik voelde haar af en toe over mijn lul wrijven, ik zoende haar nek en oor, maak me niet gek zij ze, of ik grijp je nog een keer. Ik duwde haar van me af en stapte onder de douche vandaan.

De twee oudere heren begroeten me en ik stapte onder de koude douche, Caroline achterlatend in de sauna en wetend dat ze er niet uit kon komen zolang die twee heren er waren.

Na de koude douche ging ik onder de douche staan recht tegenover de deur van de sauna. Ik wist bijna zeker dat Caroline me kon zien staan en begon me lichaam in te zepen. Ik masseerde mijn lul tot deze weer op volle lengte was en bleef me langzaam af trekken. De heren stapten onder de douche vandaan en Caroline kwam daarop uit de Sauna. Ze stapte direct bij me onder de douche en nam de handelingen van me over. Ze kwam achter me staan en speelde met mijn lul, haar hand bewoog ritmische over mijn paal en haar borsten voelde ik in mijn rug.

Plotseling voelde ik haar vinger in mijn anus, ze duwde hem bijna direct helemaal naar binnen en ik veerde op. Dat ben je nog niet erg gewend hé? Ik schudde het hoofd, want ik snakte nog even naar adem. Ik vind dat heel erg lekker om in mijn kontje geneukt te worden Ray.

Wil je me nog een keertje neuken, maar dan wel lekker in mijn kontje. Ik draaide me om en zoende haar op haar mond. Ze liep uit de douche naar de relax ruimte. Daar waren zit plaatsen met een voeten bad.

Ze ging met een been op de rand staan en met haar handen op de zitplaats. Langzaam wreef ze met haar hand door haar natte gleufje en duwde af en toe een natte vinger in haar kont. Haar mooie strakke gespierde billen stonden recht voor me, ik duwde mijn lul tegen haar natte gleufje en met haar hand liet ze me door haar lippen glijden, ze maakte me lul nat met haar speeksel en haar sappen.

Langzaam begeleide ze me naar haar sterretje en duwde met haar hand mijn eikel een stukje naar binnen. Mijn lul was zo vochtig dat hij met gemak in haar grotje verdween, ik hoorde Caroline kreunen en een beetje jammeren. Ohhh, zo lekker, duw je maar langzaam in me kanjer, tot je me helemaal opvult. Ik duwde langzaam mijn lul steeds dieper, bijna ¾ verdween in haar kontje.

Met haar hand op mijn buik hield ze me tegen. Ze keek achterom, ik wil dat je m er nu hard in ramt, Ray. Ik wil je in me voelen heel diep. Ik plaatste mijn handen weer op haar billen en sloeg haar een paar keer op haar kont. Haar sluitspier reageerde en kneep mijn lul bijna fijn. Ik kreunde en duwde bij het ontspannen van haar spieren mijn lul voor het laatste stuk naar binnen. Caroline kreunde en haar gezicht vertrok even van pijn. Begin me nu zachtjes te neuken lieverd. Haar hand gleed door haar gleufje en toen ik bijna uit haar was, smeerde ze me weer vol met haar sappen.

Langzaam duwde ik me weer in haar. Voor mij was dit de eerste keer dat ik een vrouw iemand in haar kontje neukte en ik vond de sensualiteit enorm opwindend, waardoor mijn paal harder werd dan ooit. Caroline voelde dit ook en begon zich te vingeren.

Haar bewegingen werden heftiger en ik verhoogde mijn tempo. Haar gaatje was nu weer wat gewend en ik kon haar nu wat makkelijker neuken. Af en toe liet ik mijn staaf volledig uit haar glijden en keek naar haar openstaande sterretje. Ze keek dan om en smeekte me bijna door te gaan. Langzaam duwde ik me dan weer naar binnen en sloeg haar weer op haar kont. Neuk me harder Ray, ik heb het nodig, siste ze me toe.

Ik greep haar bij haar mooie zwarte haren en draaide mijn hand er in om. Haar hoofd werd hierdoor iets omhoog getrokken, ik sloeg haar hard op haar rechter bil en de rode plekken waren nu duidelijk te zien. Mijn rechterhand gleed naar voren en omvatte haar borst met mijn vingers kneep ik hard in haar tepel. Caroline reageerde onmiddellijk en kreunde luidt. Ik duwde mijn vingers over haar mond om haar kreunen ietwat te smoren voordat de hele sportschool ons hoorde.

Ze stopte met kreunen ik voelde haar handen haar billen van elkaar trekken, haar tong gleed over mijn vingers. Ik lied mijn hand over haar rug glijden en zette mijn nagels wat meer in haar huid. De rode striemen toonde op haar rug. Ik sloeg haar weer op haar billen. Caroline kwam luidt kreunend klaar en moedigde me aan haar te blijven neuken. Ze zakte in elkaar op het bankje nadat haar orgasme naar mijn idee wel een paar minuten aanbleef.

Ze draaide zich om en keek me aan. Dat is lang geleden dat ik zo lekker heb geneukt, vertrouwde ze me toe. Ze trok me aan mijn arm naar zich toe en begon mijn buik te kussen. Langzaam liet ze mijn lul over haar borsten glijden. Ze duwde haar stevige borsten tegen elkaar en ik begon langzaam te bewegen.

Met het puntje van mijn tong raakte ze telkens mijn eikel aan en af en toe bleef er een draadje van mijn voorvocht op haar tong plakken wat een sliertje tussen mijn eikel en haar tong trok.

Na al het voorwerk was ik supergeil geworden en toen Caroline me vroeg mijn zaad in haar bekkie te spuiten, was de gedachten hieraan al voldoende. Ik voelde mijn zaad op borrelen en spoot met dikke stralen het zaad in haar gezicht en haar. Ik keek Caroline aan, mijn zaad over haar gezicht gespoten. Ik trok haar bij me en we stapten even later onder de douche. Hier hebben we nog even lekker na staan vrijen waarna we ons aankleden en afspraken voor na de laatste les van die avond.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen.

...

Klik hier voor meer webcams!! Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Mijn lekkere zusje Mijn kleine zus 2 Samen wonen en neuken Mijn zwager, Marten neukt me ook Mijn sexy broer en ik Schoonmoeder wil mijn pik Mijn geile nichtt Floor Stanley Didi Laurence Perverse moeder en dochter zijn sexslavinnetjes Oma masseren Met mijn tante en zus alleen thuis Onverwacht met mijn stiefmoeder Stiekem gluurt Mams en toen Laura 6 Mijn kleine zus Precies om Moeder en de zoon Billenkoek van schoonmoeder Me zuster, mijn hoertje Mijn dochter, de slet Perverse families Helena bespiedt de jongens en lucht haar hart bij moeder.

Zeventien Familie pret Zusje wil zaad proeven Schoonmoeder Carla wil haar schoonzoon Klaas verleiden Samen wonen met mijn zus De Weduwnaar - 2 De Weduwnaar - 1 Hoe ik mijn broer neukte zonder dat hij het wist Logeren bij mij mijn broer en zijn mooie vrouw 1 De vliegende doos Mijn zus,mijn priveslet Nichtje, hoe pak je het aan Mama neuken 3 Ontbijt bij tante Vroeger 11 Shaving 1 Gescheiden Marokkaanse zus Dagje naar het naaktstrand 17 Even wennen Vroeger 10 De Verbouwing 1 Opa En Rozalinde Hoe ik me nicht zwanger maakte Dagje naar het naaktstrand 16 Ik was 19 en zij was 48 en Vrijen met m'n schoonzusje Dans of sexlessen?

Mijn preutse schoonzus - deel 6 Hemelvaartsvakantie op de camping Daan mijn jonge zusje Tante Marloes - deel 1 Mij moeder troosten Mn geile tante en haar schoonmoeder Ria De eerste keer moeder en zoon Zonnen in de duinen met mam Belevenissen van een puber Vader neukt dochter - deel 2 Oma wordt weer stiefmama Hoe het begon met mijn moeder Sophie Leuke lieve zoon Zo moeder zo dochter zo zoon Mijn nichtje verwennen Lekker met papa Interne internet incest - deel 1 Vader neukt dochter Sletterige zwangere dochter De afwas Laura gaat varen Mijn neefje Tom - deel 3 Mijn neefje Tom - deel 2 Mijn neefje Tom - deel 1 Lieve zoon De tweeling met hun moeder Oma als model Waargebeurd en nog steeds gaande Mama sophie Geile zusjes - deel 3 Geile zusjes - deel 2 Mijn stiefdochter Katrien Sex met tante en de buurvrouw daarvan Onverwachts sex met mijn moeder en tante Ik hou van mn pappie - deel 3 Mama Hoezo incest!

Een moeder en dochter nacht Moeder en dochter genieten Gedwongen sex Schoonvader deel 2 De Verhuizing van mijn oudere zus Mijn jonge moeder Sex leergierige dochter mijn lievelingsnicht Ik neuk mijn zoon omdat ik het lekker vind Mijn dochter als hoer.

Mijn tante veraste mij. Ik keek haar aan en ze glimlachte naar me. Goed concentreren, zei ze tegen me. Ik voelde haar hand van mijn dijbeen afglijden, maar ze bleef achter me staan. Zo gaat het beter, zei ze, en ik voelde haar me zachtjes op mijn kont tikken. Haar hand gleed verleidelijk over mijn billen en ze liep bij me weg. De rest van de avond speelde de gedachten van haar in mijn fantasie. Een paar lessen later kwam ik de les binnen lopen, Caroline pakte mijn hand beet en vroeg of ik dit keer eens vooraan wilde plaats nemen.

Ze keek me lachend aan en zei toen: Ik keek haar in haar donkere ogen aan en ze knipoogde naar me. Ze pakte mijn mat en plaatste deze direct achter die van haar. Dan kan ik je gelijk goed in de gaten houden, zei ze.

De les leek zwaarder dan ooit. Caroline zweette zelf ook behoorlijk intensief en in haar zwarte stretchbroek waren haar mooie strakke billen goed zichtbaar.

Ze had een verschrikkelijk lekker kontje, wat ik vandaag dus regelmatig vlak voor mij trof. Na een tijdje begonnen we aan wat buikspier oefeningen en maakte Caroline mij tot haar slachtoffer. Ze ging op haar rug voor mij liggen met haar hoofd tussen mijn enkels. Ik moest haar benen links en rechts van haar duwen en zij moest deze dan weer boven haar lichaam brengen. Ik voelde haar handen langs mijn kuiten glijden richting mijn bovenbeen. Ik keek haar aan en haar ogen glinsterden.

Aangezien zij de les gaf deed ze de oefening zelf slechts enkele malen waarna ik tussen haar benen op de grond moest gaan liggen. Ik liet mijn benen langs haar kuiten glijden en greep haar stevig bij haar enkels. Toen ik omhoog keek stond ze me glimlachend aan te kijken.

Door het verlies van concentratie kon Caroline mijn benen makkelijk weg duwen, ze keek me streng aan. Je moet wel je best doen Ray, zei ze me, maar ze zag in mijn ogen dat ik hele andere dingen in gedachten had.

De bult in mijn broek moet bleef ook niet ongemerkt. Ze liet de oefening anders uitvoeren door mij, dat zou beter zijn om mijn spieren te trainen. Ze liet zich wat door haar knieën zakken en duwde mijn benen van zich af. Doordat ze nu gehurkt boven mij zat, speelde mijn fantasie nog verder met me, in gedachten zag ik haar met haar poesje op mijn mond gaan zitten, zodat ik haar lekker kon beffen.

Mijn fantasie ging zelfs zover dat ik de geur van haar natte spleetje rook. Ik voelde de bult in mijn broek opveren bij deze gedachten en blijkbaar had Caroline dit in de gaten. Zachtjes kneep ze in de bult in mijn broek, ging weer recht opstaan en knipoogde naar me. Kort daarna begonnen we aan de cooling down, ook al was bij mij het kwaad al geschied en werd ik niet echt cool meer. Bij het opruimen van de gebruikte materialen was ik niet echt de snelste en bleef Caroline constant volgen.

Uiteindelijk ging ik douchen het liefst koud om haar maar weer uit mijn gedachten te halen. Het was vrij rustig deze avond en er waren weinig heren in de sportschool. Ik kleedde me uit en bekeek mijn half harde geslacht in de spiegel. Ik stapte onder de douche en sloot mijn ogen en dacht aan het moois wat ik gezien had. Ik hoorde de deur van de kleedkamers open en dicht slaan.

De douches waren open en ik draaide me met mijn rug naar de ingang om er voor te zorgen dat ik niet met een half harde lul in de douche werd betrapt. Plotseling voelde ik twee handen over mijn middel glijden, ik schrok en draaide me om. Voor me stond Caroline, ze was helemaal naakt en keek me met een verleidelijke glimlach aan. Ze zei niets, legde haar vinger op haar lippen te teken dat ik stil moest zijn en zakte door haar knieën.

Ik voelde hoe ze mijn lul met één hand beetpakte en met de andere hand met mijn ballen begon te spelen. Ik keek naar beneden en keek haar aan, haar tong gleed over mijn eikel en toen ze haar lippen over mijn eikel liet glijden en mijn harde paal in haar mond nam sloot ik mijn ogen. Ik voelde hoe ze haar warme lippen over mijn paal bewoog, ik kreunde en Caroline stopte.

Ze stond op en liet haar harde tepels over mijn lichaam glijden. Ik liet mijn handen door haar lange haar glijden over haar rug en pakte haar mooie borsten beet. Ik speelde zachtjes met haar hard geworden tepels en Caroline kreunde zachtjes van genot. Ik liet mij op mijn hurken zakken en nam 1 voor 1 haar tepels in mijn mond. Ze deed een stap naar links en ging met haar rug tegen de douchemuur aan staan.

Met haar handen in mijn haar duwde ze mijn hoofd naar haar natte poesje. Ik liet eerst mijn vingers door haar lippen glijden en duwde met mijn duim op haar genotsknobbeltje. Caroline reageerde meteen en schuurde haar poesje harder tegen mijn vingers. Ik nam de functie van mijn duim over met mijn tong en voelde twee handen op mijn hoofd. Haar handen duwde mijn gezicht in haar kruis en Caroline kreunde toen ik het puntje van mijn tong door haar lipjes liet glijden.

Ik proefde haar sappen en begon haar sneller te beffen. Mijn hoofd werd nog strakker tegen haar schaambeen aangedrukt en Caroline maakte bewegingen met haar heupen. Haar ademhaling werd sneller en als ik met mijn tong over haar gevoelige plekje ging kreunde ze het uit.

Ik voelde haar been op mijn schouder en duwde haar andere been ook over mijn schouder heen. Ik ondersteunde haar lichaam met mijn armen en zoog haar klitje in mijn mond. Haar onderlichaam begon heftig te schokken en haar spieren trokken samen, ik bleef haar likken tot ze me met een ruk aan mijn haren omhoog dwong. Ik keek haar aan en haar ogen stonden wild.

Ik duwde mijn tong weer tegen haar gleufje. Nee, ik wil je, zei ze me. Ze ging op haar benen staan en draaide zich om met haar kontje naar me toe. Ik wil je in me voelen Ray, zei ze. Met een hand pakte ze mijn lul beet en trok deze naar haar schaamlippen. Ze plaatste mijn eikel tussen haar natte poesje en duwde deze over mijn eikel. Ik beantwoorde haar vraag en duwde mijn paal bij haar naar binnen. Even bleef ik helemaal in haar zitten.

Ze keek achterom en ik voelde een hand onder mijn zak graaien. Langzaam begon ik Caroline te neuken. Omdat Caroline wat kleiner was dan ikzelf, stond haar kutje op een ideale hoogte voor me.

Wat ben je lekker hard en groot, kreunde ze, hierover heb ik veel te lang gefantaseerd, nu moet je me lekker in mijn kutje neuken. Ik voldeed maar wat graag aan haar verzoek, ik versnelde het tempo en Caroline haar ogen draaide weg. Ik wilde niet te snel klaarkomen en vertraagde af en toe. Niet doen, zei ze, ik wil dat je me hard neukt, lieverd, ik wil je ballen voelen kletsen tegen mijn kontje. Ik zette mijn handen op haar billen en begon mijn tempo te versnellen.

Mijn lul beukte nu in haar en Caroline moedigde me aan. Ik sloeg haar af en toe op haar billen, en blijkbaar vond ze dit prettig. Ja, ga door, geef dit stoute meisje maar billenkoek. Ik sloeg af en toe hard op haar billen en voelde na een tijdje haar orgasme weer komen. Haar bewegingen werden ongecontroleerd en haar benen werden week. Ze kwam schokkend klaar en ik voelde mijn orgasme borrelen.

Caroline bemerkte dit en duwde haar kontje verder naar achteren, haar hand gleed onder mijn ballen en ze duwde hard een vinger tussen mijn zak en mijn kont op mijn schaambeen. Ik voelde mijn orgasme mijn zaad omhoog duwen maar voelde geen zaad uit mijn lul spuiten.

Caroline draaide zich om en liet haar vinger los. Met de laatste stuiptrekkingen van mijn spier spoot al mijn zaad met een geweldige explosie op haar buik en kutje. Ze bukte en likte de restjes van mijn eikel. Ze keek me aan en keek een beetje teleurgesteld.

Ik pakte haar bij haar schouders en trok haar omhoog. Ik had je in mijn mondje willen hebben, je moet wel in mijn mondje klaar komen volgende keer, Ray!! Ik zoende haar op haar mond en beloofde dit voortaan te zullen doen. Nu weet ik nog niet hoe lekker je smaakt, zei ze nog.

Haar fantastische lichaam drukte ze tegen me aan en samen stonden we even zo onder de douche tot we de deur van de kleedkamers hoorden open gaan. Ik keek snel om het hoekje en het waren twee oudere heren die ik wel vaker hier zag.

Ze hadden en wedstrijdje getennist. Ik fluisterde Caroline dat ze alleen gingen douchen en dat we de sauna in moesten glippen opdat ze ons niet zouden zien. Caroline voegde de daad bij het woord en tippelde richting sauna, toen ik aarzelde trok ze me mee aan mijn lul.

Vooruit, je bent nog niet van me af hoor. De sauna had een donkere glazen deur waar je alleen door van binnen naar buiten kon kijken. Caroline nam plaats op een bankje halverwege en dirigeerde mij een etage hoger. Ze gooide een schep water over de kachel als of ik het nog niet warm genoeg had. Ik voelde haar lange haren over mijn benen strijken en mijn lul kreeg alweer wat leven.


Neuken in twente erotische massage voor mannen


Mijn lekkere zusje Mijn kleine zus 2 Samen wonen en neuken Mijn zwager, Marten neukt me ook Mijn sexy broer en ik Schoonmoeder wil mijn pik Mijn geile nichtt Floor Stanley Didi Laurence Perverse moeder en dochter zijn sexslavinnetjes Oma masseren Met mijn tante en zus alleen thuis Onverwacht met mijn stiefmoeder Stiekem gluurt Mams en toen Laura 6 Mijn kleine zus Precies om Moeder en de zoon Billenkoek van schoonmoeder Me zuster, mijn hoertje Mijn dochter, de slet Perverse families Helena bespiedt de jongens en lucht haar hart bij moeder.

Zeventien Familie pret Zusje wil zaad proeven Schoonmoeder Carla wil haar schoonzoon Klaas verleiden Samen wonen met mijn zus De Weduwnaar - 2 De Weduwnaar - 1 Hoe ik mijn broer neukte zonder dat hij het wist Logeren bij mij mijn broer en zijn mooie vrouw 1 De vliegende doos Mijn zus,mijn priveslet Nichtje, hoe pak je het aan Mama neuken 3 Ontbijt bij tante Vroeger 11 Shaving 1 Gescheiden Marokkaanse zus Dagje naar het naaktstrand 17 Even wennen Vroeger 10 De Verbouwing 1 Opa En Rozalinde Hoe ik me nicht zwanger maakte Dagje naar het naaktstrand 16 Ik was 19 en zij was 48 en Vrijen met m'n schoonzusje Dans of sexlessen?

Mijn preutse schoonzus - deel 6 Hemelvaartsvakantie op de camping Daan mijn jonge zusje Tante Marloes - deel 1 Mij moeder troosten Mn geile tante en haar schoonmoeder Ria De eerste keer moeder en zoon Zonnen in de duinen met mam Belevenissen van een puber Vader neukt dochter - deel 2 Oma wordt weer stiefmama Hoe het begon met mijn moeder Sophie Leuke lieve zoon Zo moeder zo dochter zo zoon Mijn nichtje verwennen Lekker met papa Interne internet incest - deel 1 Vader neukt dochter Sletterige zwangere dochter De afwas Laura gaat varen Mijn neefje Tom - deel 3 Mijn neefje Tom - deel 2 Mijn neefje Tom - deel 1 Lieve zoon De tweeling met hun moeder Oma als model Waargebeurd en nog steeds gaande Mama sophie Geile zusjes - deel 3 Geile zusjes - deel 2 Mijn stiefdochter Katrien Sex met tante en de buurvrouw daarvan Onverwachts sex met mijn moeder en tante Ik hou van mn pappie - deel 3 Mama Hoezo incest!

Een moeder en dochter nacht Moeder en dochter genieten Gedwongen sex Schoonvader deel 2 De Verhuizing van mijn oudere zus Mijn jonge moeder Sex leergierige dochter mijn lievelingsnicht Ik neuk mijn zoon omdat ik het lekker vind Mijn dochter als hoer.

Mijn tante veraste mij. Ruben en Tina en schoonmoeder deel 2. Ruben en Tina en schoonmoeder. Caroline berispte me dan wel eens, omdat de oefening niet met het hoofd omhoog maar met de kin op de borst uitgevoerd diende te worden.

Meestal volgde ik de lessen dan ook vanachter uit het lokaal opdat ik vrij uitzicht had over al het schoons, plus het feit dat ik niemand achter mij had die mijn af en toe opstekende erectie kon waarnemen in mijn strakke aan de aerobics lessen aangepaste wielerbroek.

Op een avond tijdens één van de lessen was er een nieuwe dame die door Caroline werd ingewerkt. Caroline liep hierdoor wat meer door het lokaal en corrigeerde zo links en rechts de gemaakte bewegingen. Zo ook op een ogenblik bij mij. Ik had haar niet bemerkt en lag eigenlijk een dame aan mijn linkerzijde te bewonderen. Ik voelde plots haar warme hand op mijn dijbeen. Ze gaf wat aanwijzingen over het omhoog duwen en strekken van mijn been. De aanraking van haar hand lieten mijn gedachten hele andere dingen beleven en hierdoor reageerde mijn geslacht.

Ik keek haar aan en ze glimlachte naar me. Goed concentreren, zei ze tegen me. Ik voelde haar hand van mijn dijbeen afglijden, maar ze bleef achter me staan. Zo gaat het beter, zei ze, en ik voelde haar me zachtjes op mijn kont tikken. Haar hand gleed verleidelijk over mijn billen en ze liep bij me weg. De rest van de avond speelde de gedachten van haar in mijn fantasie. Een paar lessen later kwam ik de les binnen lopen, Caroline pakte mijn hand beet en vroeg of ik dit keer eens vooraan wilde plaats nemen.

Ze keek me lachend aan en zei toen: Ik keek haar in haar donkere ogen aan en ze knipoogde naar me. Ze pakte mijn mat en plaatste deze direct achter die van haar. Dan kan ik je gelijk goed in de gaten houden, zei ze. De les leek zwaarder dan ooit. Caroline zweette zelf ook behoorlijk intensief en in haar zwarte stretchbroek waren haar mooie strakke billen goed zichtbaar.

Ze had een verschrikkelijk lekker kontje, wat ik vandaag dus regelmatig vlak voor mij trof. Na een tijdje begonnen we aan wat buikspier oefeningen en maakte Caroline mij tot haar slachtoffer. Ze ging op haar rug voor mij liggen met haar hoofd tussen mijn enkels.

Ik moest haar benen links en rechts van haar duwen en zij moest deze dan weer boven haar lichaam brengen. Ik voelde haar handen langs mijn kuiten glijden richting mijn bovenbeen. Ik keek haar aan en haar ogen glinsterden. Aangezien zij de les gaf deed ze de oefening zelf slechts enkele malen waarna ik tussen haar benen op de grond moest gaan liggen. Ik liet mijn benen langs haar kuiten glijden en greep haar stevig bij haar enkels.

Toen ik omhoog keek stond ze me glimlachend aan te kijken. Door het verlies van concentratie kon Caroline mijn benen makkelijk weg duwen, ze keek me streng aan. Je moet wel je best doen Ray, zei ze me, maar ze zag in mijn ogen dat ik hele andere dingen in gedachten had. De bult in mijn broek moet bleef ook niet ongemerkt. Ze liet de oefening anders uitvoeren door mij, dat zou beter zijn om mijn spieren te trainen. Ze liet zich wat door haar knieën zakken en duwde mijn benen van zich af.

Doordat ze nu gehurkt boven mij zat, speelde mijn fantasie nog verder met me, in gedachten zag ik haar met haar poesje op mijn mond gaan zitten, zodat ik haar lekker kon beffen.

Mijn fantasie ging zelfs zover dat ik de geur van haar natte spleetje rook. Ik voelde de bult in mijn broek opveren bij deze gedachten en blijkbaar had Caroline dit in de gaten. Zachtjes kneep ze in de bult in mijn broek, ging weer recht opstaan en knipoogde naar me. Kort daarna begonnen we aan de cooling down, ook al was bij mij het kwaad al geschied en werd ik niet echt cool meer. Bij het opruimen van de gebruikte materialen was ik niet echt de snelste en bleef Caroline constant volgen. Uiteindelijk ging ik douchen het liefst koud om haar maar weer uit mijn gedachten te halen.

Het was vrij rustig deze avond en er waren weinig heren in de sportschool. Ik kleedde me uit en bekeek mijn half harde geslacht in de spiegel.

Ik stapte onder de douche en sloot mijn ogen en dacht aan het moois wat ik gezien had. Ik hoorde de deur van de kleedkamers open en dicht slaan. De douches waren open en ik draaide me met mijn rug naar de ingang om er voor te zorgen dat ik niet met een half harde lul in de douche werd betrapt. Plotseling voelde ik twee handen over mijn middel glijden, ik schrok en draaide me om. Voor me stond Caroline, ze was helemaal naakt en keek me met een verleidelijke glimlach aan.

Ze zei niets, legde haar vinger op haar lippen te teken dat ik stil moest zijn en zakte door haar knieën. Ik voelde hoe ze mijn lul met één hand beetpakte en met de andere hand met mijn ballen begon te spelen. Ik keek naar beneden en keek haar aan, haar tong gleed over mijn eikel en toen ze haar lippen over mijn eikel liet glijden en mijn harde paal in haar mond nam sloot ik mijn ogen. Ik voelde hoe ze haar warme lippen over mijn paal bewoog, ik kreunde en Caroline stopte.

Ze stond op en liet haar harde tepels over mijn lichaam glijden. Ik liet mijn handen door haar lange haar glijden over haar rug en pakte haar mooie borsten beet. Ik speelde zachtjes met haar hard geworden tepels en Caroline kreunde zachtjes van genot.

Ik liet mij op mijn hurken zakken en nam 1 voor 1 haar tepels in mijn mond. Ze deed een stap naar links en ging met haar rug tegen de douchemuur aan staan. Met haar handen in mijn haar duwde ze mijn hoofd naar haar natte poesje. Ik liet eerst mijn vingers door haar lippen glijden en duwde met mijn duim op haar genotsknobbeltje. Caroline reageerde meteen en schuurde haar poesje harder tegen mijn vingers.

Ik nam de functie van mijn duim over met mijn tong en voelde twee handen op mijn hoofd. Haar handen duwde mijn gezicht in haar kruis en Caroline kreunde toen ik het puntje van mijn tong door haar lipjes liet glijden.

Ik proefde haar sappen en begon haar sneller te beffen. Mijn hoofd werd nog strakker tegen haar schaambeen aangedrukt en Caroline maakte bewegingen met haar heupen. Haar ademhaling werd sneller en als ik met mijn tong over haar gevoelige plekje ging kreunde ze het uit.

Ik voelde haar been op mijn schouder en duwde haar andere been ook over mijn schouder heen. Ik ondersteunde haar lichaam met mijn armen en zoog haar klitje in mijn mond.

Haar onderlichaam begon heftig te schokken en haar spieren trokken samen, ik bleef haar likken tot ze me met een ruk aan mijn haren omhoog dwong.

Ik keek haar aan en haar ogen stonden wild. Ik duwde mijn tong weer tegen haar gleufje. Nee, ik wil je, zei ze me. Ze ging op haar benen staan en draaide zich om met haar kontje naar me toe. Ik wil je in me voelen Ray, zei ze. Met een hand pakte ze mijn lul beet en trok deze naar haar schaamlippen.

Ze plaatste mijn eikel tussen haar natte poesje en duwde deze over mijn eikel. Ik beantwoorde haar vraag en duwde mijn paal bij haar naar binnen.

Even bleef ik helemaal in haar zitten. Ze keek achterom en ik voelde een hand onder mijn zak graaien. Langzaam begon ik Caroline te neuken. Omdat Caroline wat kleiner was dan ikzelf, stond haar kutje op een ideale hoogte voor me. Wat ben je lekker hard en groot, kreunde ze, hierover heb ik veel te lang gefantaseerd, nu moet je me lekker in mijn kutje neuken.

Ik voldeed maar wat graag aan haar verzoek, ik versnelde het tempo en Caroline haar ogen draaide weg. Ik wilde niet te snel klaarkomen en vertraagde af en toe.

Niet doen, zei ze, ik wil dat je me hard neukt, lieverd, ik wil je ballen voelen kletsen tegen mijn kontje. Ik zette mijn handen op haar billen en begon mijn tempo te versnellen. Mijn lul beukte nu in haar en Caroline moedigde me aan. Ik sloeg haar af en toe op haar billen, en blijkbaar vond ze dit prettig. Ja, ga door, geef dit stoute meisje maar billenkoek.

Ik sloeg af en toe hard op haar billen en voelde na een tijdje haar orgasme weer komen. Haar bewegingen werden ongecontroleerd en haar benen werden week. Ze kwam schokkend klaar en ik voelde mijn orgasme borrelen. Caroline bemerkte dit en duwde haar kontje verder naar achteren, haar hand gleed onder mijn ballen en ze duwde hard een vinger tussen mijn zak en mijn kont op mijn schaambeen.

Ik voelde mijn orgasme mijn zaad omhoog duwen maar voelde geen zaad uit mijn lul spuiten. Caroline draaide zich om en liet haar vinger los. Met de laatste stuiptrekkingen van mijn spier spoot al mijn zaad met een geweldige explosie op haar buik en kutje. Ze bukte en likte de restjes van mijn eikel. Ze keek me aan en keek een beetje teleurgesteld. Ik pakte haar bij haar schouders en trok haar omhoog.

Ik had je in mijn mondje willen hebben, je moet wel in mijn mondje klaar komen volgende keer, Ray!! Ik zoende haar op haar mond en beloofde dit voortaan te zullen doen. Nu weet ik nog niet hoe lekker je smaakt, zei ze nog. Haar fantastische lichaam drukte ze tegen me aan en samen stonden we even zo onder de douche tot we de deur van de kleedkamers hoorden open gaan.

neuk les geile carolien