Gluren naar sex incest

gluren naar sex incest

Ik leerde Tine kennen tijdens een etentje bij haar thuis. Ze is al jaren een goede vriendin van Liesbeth, de vrouw van mijn beste vriend Johan. En op vraag van Johan werd ik die avond mee uitgenodigd. Hij vertelde me dat Tine enkele weken daarvoor haar vriend aan de deur had gezet en wel wat … Meer lezen over Masturbatieshow op de salontafel.

Al jaren ben ik goede vrienden met Karin. Het is niet zo dat we elke week bij elkaar over de vloer komen, maar toch geregeld. Sinds een half jaar woont Karin in een huisje achter dat van haar ouders. Best gezellig en haar ouders hebben ook nog een zwemband achterom dus in de zomer ben … Meer lezen over Kijken naar Karin. Ik was met een vriendin aan het zwemmen en aangezien ik een stevig figuur heb met grote borsten had ik eigenlijk wel bekijks niet dat ik mooi ben maar toch.

Ik werd eigenlijk wel opgewonden van … Meer lezen over Iedereen kon ons zien. Tanja zat dromerig op de bank onderuit gezakt.

Het was eigenlijk te warm om binnen te zitten. Haar dunne korte jurkje plakte aan alle kanten, aan haar bevallige lichaam. Een Bh had ze met dit warme weer in huis niet om. Haar tepels tekenden zich dan ook duidelijk af in de dunne stof. Ze was … Meer lezen over De rijpere vrouw en de buurjongen. Tot ik 18 werd, was ik er aan gewend geraakt mijn 3 jaar oudere stiefbroer Sam nu en dan naakt te zien. We hadden elke onze eigen slaapkamer, maar op vakantie sliepen we vaak in hetzelfde bed en we deelden ook de badkamer.

De weerstand die ik had moeten overwinnen was een, maar hem nu zo open en bloot laten kijken naar mijn kruis was al iets heel anders. Ik zag hoe hij keek en opende ze nog een klein beetje verder. Even keek hij me terug in de ogen, dankbaar en verbaasd, maar toen terug naar beneden.

We hadden nu de gewoonte van elke donderdag een gesprek te hebben en de eerst daaropvolgende donderdag zaten we in de living, allebei even zwijgend en nerveus. Wat is er gebeurd? Maar als je een donker broekje draagt is het anders. Er valt niet veel licht onder je rok en het is daar dan altijd een beetje donker. Als je dan een zwart slipje draagt zie je eigenlijk niets. Ik had er eigenlijk nooit bij stilgestaan. Je een beloning geven waar je niets aan hebt is ook dom. Het is goed dat je me dat zegt dan kan ik er rekening mee houden.

Je moest eens weten hoe heet dat is. Je mag kijken, omdat je dat nu eenmaal graag schijnt te doen en omdat ik niet wil dat je zo naar je zus zit te kijken.

Natuurlijk begrijp ik dat je daar wat opgewonden van word maar ik zou niet willen dat je je aan mij opgeilt. Ik ben je moeder en niet een of andere hete brok. Voor mij was het in het begin ook wat moeilijk om je het te laten zien.

Als Nancy gaan slapen is, kan je dan je benen iets verder opendoen? Het is niet de bedoeling dat je nu constant naar mij zit te kijken. Gedurig aan keek hij op zijn klok en ik dacht te weten dat de tijd niet snel genoeg ging voor hem. Eindelijk was het dan toch half elf en hij draaide zich naar me toe.

Langzaam opende ik mijn benen, steeds een stukje verder tot ik niet verder kon. Mijn benen waren zodanig ver gespreid dat ik het in mijn liezen voelde. Junior zat te kijken alsof het een wereldwonder was. Toe ma, heb je knieën een beetje. Ik voelde me een exhibitionist maar langzamerhand schaamde ik me minder en genoot ik van zijn gezicht.

Zonder verder aarzelen ging hij slapen. De volgende avond verliep ongeveer gelijk behalve Het was nog maar één keer gebeurt en dus nog geen gewoonte maar ik had me al gedoucht en zat in mijn peignoir en bedacht plots dat ik geen ondergoed aan had.

Ik sliep altijd alleen in mijn nachtjapon. Maar nu heb ik niets aan, ik zal even naar boven gaan en me een slip aantrekken. Dat gaat wel een beetje ver, vind je niet? Je weet zelf dat ik niets kan wegkijken en ik zou zo graag eens een vrouw zien. Ik heb zoiets nog nooit gezien. Toe ma, één keer maar. Ik wist dat hij nu tegen mijn naakte kut zat aan te kijken en de gedachte begon me zelf al wat op te winden.

Ik bleef zo zitten en keek hem aan maar hij zag het niet. Wel zag ik dat hij een ferme erectie had zitten in zijn jogging en genoeg was genoeg. Ik sloot ze terug en stuurde hem naar boven. Ik twijfelde er niet aan of hij zou nu masturberen maar het kon me niet schelen want ook ik zou dat straks gaan doen.

Raar, bedacht ik, dat ik hier zo heet van word. De volgende avond "Junior, wees eerlijk. Heb je je gisteren afgetrokken nadat je mij had bekeken? Je had toch nog nooit een kutje gezien. Ik lees wel eens wat boeken en neen, je was de eerste die ik heb gezien.

We zijn moeder en zoon. Het verschil is heel groot. We hebben alletwee elkaar voor de geest terwijl we alletwee elkaar voor de ogen konden hebben. Ik wou wel eens zien hoe mijn zoon was gebouwd en het maakte me geil te denken hoe hij zich zou aftrekken.

Maar dan slechts één keer. Eén enkele keer en dan nooit weer. Zo stond hij voor me met een levengrote erectie. Zijn lul was mooi en hard, leek in niets op die van zijn vader, behalve qua grootte. Ik opende mijn benen, schoof mijn slip opzij en liet hem kijken. Al snel begon hij te sleuren en trekken en het was een heel heet gezicht. Ik weet nog niet hoe ik het heb gedurfd maar ik begon met mezelf te spelen, zoals hij het wou, en door mijn hitsigheid voelde ik al snel dat het niet te lang zou duren alvorens ik zou komen.

Ik voelde hoe mijn orgasme eraan kwam en sloot mijn ogen om ten volle te kunnen genieten en net toen de eerste spasme me trof, toen ik voor de eerste keer samentrok voelde ik zijn sperma op mijn benen en ik begreep dat ook hij aan het komen was. Steeds hoger klom ik op de ladder en ik kwam zo denderend als ik nog nooit was gekomen, steunend, kreunend en naar adem happend. Ik kon het nog altijd niet geloven.

Mijn moeder had zich klaar gevingerd voor mijn ogen. Wat een heerlijk gezicht. Natuurlijk had ze gezegd dat het een éénmalig iets was en dat dit de uiterste grens zou zijn, en dat het eigenlijk niet hoorde enz Uit de verschillende gesprekken die we hadden gevoerd was duidelijk naar voor gekomen dat ze schrik had dat ik mijn zusje Nancy zou lastig vallen, wist ze veel.

Ik had haar natuurlijk in de waan gelaten en uiteindelijk had het zich betaald. Mijn moeder was een erg mooie vrouw, nog net geen veertig, met donker, bijna zwart haar dat sluik tot halverwege haar rug hing. Ze was slank met een uitgesproken leest en had lange ranke benen. Ik ben nooit goed geweest waar het cups betrof maar een grote hand vol was het zeker en nu wist ik ook dat ze haar bikinilijn goed verzorgde.

Het was woensdag namiddag en ma was nog niet thuis. Nancy en ik zaten in de zetel en hadden het over de school en de vrienden. Zoals gelezen in het eerste deel had ik de laatste maanden veel meer contact met mijn zus dan vroeger en ook haar was het eindelijk opgevallen waardoor ze nu, uit zichzelf, ook meer contact zocht met mij.

Ze moeten dan weer alle aandacht hebben en voor't moment gaan de studies nog even voor. Zus keek me van opzij aan en ik zag dat er haar iets dwarszat. Ze glimlachte wel maar haar ogen stonden vochtig.

Wat is er zusje? Trek je daarom zo'n triestig gezicht? Ik legde mijn arm rond haar schouder om ze wat te troosten en ze liet zich verder zakken, nu een beetje snikkend, tot ze op de bank lag, de benen wat opgetrokken en haar hoofd in mijn schoot.

Op die manier kon ik haar gezicht niet meer zien, en dat was waarschjnlijk ook haar bedoeling. Hij is wel vier jaar ouder en hij ziet me zelf niet staan. Ik had met haar te doen en zonder het zelf te beseffen wreef ik geruststellend over haar schouder.

Blijkbaar benodigde ze wat affectie, ze draaide zich om, lag nu met haar gezicht richting mijn buik en trok haar benen nog wat hoger op. Probeer hem uit je gedachten te zetten. Zoek iemand die wat jonger is. Ze had het haar van haar moeder, donker en lang en langzaam liet ik haar haren door mijn vingers glijden. Ze waren zo lang dat, aan het einde, mijn hand net boven haar zitvlak belande. Keer op keer ging mijn hand opnieuw naar haar hoofd en keer op keer liet ik haar haren door mijn vingers glijden.

Ze waren erg zacht en de geur van haar shampoo drong door tot in mijn neus. Iedereen thuis hier dacht dat Nancy nog maar een kind was, mijzelf incluis, en daaruit bleek eenmaal meer dat je je erg kan vergissen in iemand. Eerst had ik me zo erg vergist in mijn moeder en nu in zus. Ze droeg nog haar schooluniform, witte bloes en geruite rok en ze leek op een stukje ellende.

Ik speelde wat met de uiteinden van haar haar en legde toen mijn hand op haar onderrug, vlak boven haar billen. Je eerste liefde zou er eentje moeten zijn dat je je hele leven niet vergeet. Mooi en puur, nieuwschierig en avontuurlijk. Ongemerkt was mijn hand tijdens het heen en weer wrijven wat lagen gaan liggen en nu zat ik werkelijk haar billen te strelen.

Ergens begon zich iets te roeren bij mij en nu was ik wel degelijk bewust van wat ik deed. Ik vertelde haar dat ik er altijd voor haar zou zijn en begon haar complimentjes te maken over haar schoonheid, frisheid, dierenliefde, handigheid en zo verder en zo verder. Minuten lang hield ik dat vol, ondertussen over haar billen wrijvend.

Tijdens de opwaartse beweging zette ik nu wat meer druk zodat telkens mijn hand richting haar taille ging haar rok een heel klein stukje meeging. Meestal ging het stuk stof mee terug naar beneden als mijn hand terug afzakte maar af en toe kreeg ik het voor elkaar dat dat niet gebeurde en zo schoof haar rok steeds hoger en hoger.

Ik geloof nooit dat ze het merkte en dus bleef ik maar praten en praten om haar aandacht te houden. Ik zat ondertussen met een serieuze erectie en ze zat wat scheef, iets wat me mateloos irriteerde, maar ik kon er voorlopig niets aan veranderen, met zus haar hoofd op amper tien centimeter van het gebeuren. Ik kwam bij de zoom van haar rok terecht. Haar rok was al een heel stuk omhoog gekropen maar bedekte haar kontje nog altijd helemaal.

Het overgrote deel van haar benen kon ik nu zien maar ik wou nu wel iets meer. Ik had haar slipje al wel duizend keer gezien, maar steeds vanop afstand en nu zat ik mijn mijn gezicht op nauwelijks dertig centimeter ervandaan. Ik wreef nog wat op en neer, de neerwaartse beweging steeds wat langer makend, tot ik tenslotte mij hand stilhield op haar blote been, net onder de zoom van haar rok.

Langzaam liet ik mijn hand opnieuw een wrijvende beweging beginnen, een beetje naar beneden, tot vlak boven haar knie, en een beetje naar boven, telkens een stukje verder. Nu kwam mijn duim al een stukje onder haar rok en nog wat later kwamen daar nog twee vingers bij.

Zus bleef stil liggen en de stilte maakte me ongerust. Ze zou het kunnen opmerken en erop beginnen letten. Ik hoop dat er binnenkort ook eens een jongen is die dat merkt. Het zat haar erg hoog. Maak je maar niet ongerust, je hebt nog alle tijd. Nog steeds liet ik mijn hand op en neer gaan alsof het allemaal onbewust gebeurde. Steeds hoger en hoger en steeds minder laag tot ik alleen nog maar haar billen streelde, onder haar rok en bovenop haar slipje.

Zus reageerde er nog altijd niet op en ik dacht dat ze het ondertussen toch moest merken. Hou haar aandacht bij andere dingen, dacht ik nog en hou haar bezig. Ik ging nog wat hoger en raakte de bovenrand van haar slipje aan, ging terug naar de zachtheid van haar billen en terug omhoog naar de rand.

Telkens opnieuw weer wat hoger tot ik mijn hand volledig boven haar broekje kreeg. Weer liet ik mijn hand even rusten. Ik ben nog een echte maagd. Ze hebben ook graag iemand die al wat ervaring heeft en waarmee ze wat verder kunnen. Daarom zeg ik het je toch, zoek iemand jonger, doe wat ervaring op en als je dan nog verliefd bent op een oudere jongen, probeer dan opnieuw.

Stilletjes liet ik mijn hand nu weer zakken. Ik zette wat meer druk zodat ik met mijn pink onder haar elastiekje raakte. Weer schoof ik enkele centimeters ophoog, erop lettend dat mijn pink onder de rand bleef en dan terug omlaag, weer een centimeter meer.

Lesbo plassex prive ontvangst sex


gluren naar sex incest

Ik leerde Tine kennen tijdens een etentje bij haar thuis. Ze is al jaren een goede vriendin van Liesbeth, de vrouw van mijn beste vriend Johan. En op vraag van Johan werd ik die avond mee uitgenodigd. Hij vertelde me dat Tine enkele weken daarvoor haar vriend aan de deur had gezet en wel wat … Meer lezen over Masturbatieshow op de salontafel. Al jaren ben ik goede vrienden met Karin.

Het is niet zo dat we elke week bij elkaar over de vloer komen, maar toch geregeld. Sinds een half jaar woont Karin in een huisje achter dat van haar ouders. Best gezellig en haar ouders hebben ook nog een zwemband achterom dus in de zomer ben … Meer lezen over Kijken naar Karin.

Ik was met een vriendin aan het zwemmen en aangezien ik een stevig figuur heb met grote borsten had ik eigenlijk wel bekijks niet dat ik mooi ben maar toch. Ik werd eigenlijk wel opgewonden van … Meer lezen over Iedereen kon ons zien. Tanja zat dromerig op de bank onderuit gezakt. Het was eigenlijk te warm om binnen te zitten. Haar dunne korte jurkje plakte aan alle kanten, aan haar bevallige lichaam. Een Bh had ze met dit warme weer in huis niet om.

Haar tepels tekenden zich dan ook duidelijk af in de dunne stof. Ze was … Meer lezen over De rijpere vrouw en de buurjongen. Tot ik 18 werd, was ik er aan gewend geraakt mijn 3 jaar oudere stiefbroer Sam nu en dan naakt te zien. We hadden elke onze eigen slaapkamer, maar op vakantie sliepen we vaak in hetzelfde bed en we deelden ook de badkamer.

De weerstand die ik had moeten overwinnen was een, maar hem nu zo open en bloot laten kijken naar mijn kruis was al iets heel anders. Ik zag hoe hij keek en opende ze nog een klein beetje verder. Even keek hij me terug in de ogen, dankbaar en verbaasd, maar toen terug naar beneden. We hadden nu de gewoonte van elke donderdag een gesprek te hebben en de eerst daaropvolgende donderdag zaten we in de living, allebei even zwijgend en nerveus. Wat is er gebeurd? Maar als je een donker broekje draagt is het anders.

Er valt niet veel licht onder je rok en het is daar dan altijd een beetje donker. Als je dan een zwart slipje draagt zie je eigenlijk niets. Ik had er eigenlijk nooit bij stilgestaan. Je een beloning geven waar je niets aan hebt is ook dom. Het is goed dat je me dat zegt dan kan ik er rekening mee houden. Je moest eens weten hoe heet dat is. Je mag kijken, omdat je dat nu eenmaal graag schijnt te doen en omdat ik niet wil dat je zo naar je zus zit te kijken. Natuurlijk begrijp ik dat je daar wat opgewonden van word maar ik zou niet willen dat je je aan mij opgeilt.

Ik ben je moeder en niet een of andere hete brok. Voor mij was het in het begin ook wat moeilijk om je het te laten zien. Als Nancy gaan slapen is, kan je dan je benen iets verder opendoen? Het is niet de bedoeling dat je nu constant naar mij zit te kijken. Gedurig aan keek hij op zijn klok en ik dacht te weten dat de tijd niet snel genoeg ging voor hem. Eindelijk was het dan toch half elf en hij draaide zich naar me toe.

Langzaam opende ik mijn benen, steeds een stukje verder tot ik niet verder kon. Mijn benen waren zodanig ver gespreid dat ik het in mijn liezen voelde. Junior zat te kijken alsof het een wereldwonder was. Toe ma, heb je knieën een beetje. Ik voelde me een exhibitionist maar langzamerhand schaamde ik me minder en genoot ik van zijn gezicht. Zonder verder aarzelen ging hij slapen. De volgende avond verliep ongeveer gelijk behalve Het was nog maar één keer gebeurt en dus nog geen gewoonte maar ik had me al gedoucht en zat in mijn peignoir en bedacht plots dat ik geen ondergoed aan had.

Ik sliep altijd alleen in mijn nachtjapon. Maar nu heb ik niets aan, ik zal even naar boven gaan en me een slip aantrekken. Dat gaat wel een beetje ver, vind je niet? Je weet zelf dat ik niets kan wegkijken en ik zou zo graag eens een vrouw zien. Ik heb zoiets nog nooit gezien.

Toe ma, één keer maar. Ik wist dat hij nu tegen mijn naakte kut zat aan te kijken en de gedachte begon me zelf al wat op te winden. Ik bleef zo zitten en keek hem aan maar hij zag het niet. Wel zag ik dat hij een ferme erectie had zitten in zijn jogging en genoeg was genoeg. Ik sloot ze terug en stuurde hem naar boven.

Ik twijfelde er niet aan of hij zou nu masturberen maar het kon me niet schelen want ook ik zou dat straks gaan doen. Raar, bedacht ik, dat ik hier zo heet van word. De volgende avond "Junior, wees eerlijk. Heb je je gisteren afgetrokken nadat je mij had bekeken?

Je had toch nog nooit een kutje gezien. Ik lees wel eens wat boeken en neen, je was de eerste die ik heb gezien. We zijn moeder en zoon. Het verschil is heel groot. We hebben alletwee elkaar voor de geest terwijl we alletwee elkaar voor de ogen konden hebben.

Ik wou wel eens zien hoe mijn zoon was gebouwd en het maakte me geil te denken hoe hij zich zou aftrekken. Maar dan slechts één keer. Eén enkele keer en dan nooit weer. Zo stond hij voor me met een levengrote erectie. Zijn lul was mooi en hard, leek in niets op die van zijn vader, behalve qua grootte. Ik opende mijn benen, schoof mijn slip opzij en liet hem kijken. Al snel begon hij te sleuren en trekken en het was een heel heet gezicht. Ik weet nog niet hoe ik het heb gedurfd maar ik begon met mezelf te spelen, zoals hij het wou, en door mijn hitsigheid voelde ik al snel dat het niet te lang zou duren alvorens ik zou komen.

Ik voelde hoe mijn orgasme eraan kwam en sloot mijn ogen om ten volle te kunnen genieten en net toen de eerste spasme me trof, toen ik voor de eerste keer samentrok voelde ik zijn sperma op mijn benen en ik begreep dat ook hij aan het komen was.

Steeds hoger klom ik op de ladder en ik kwam zo denderend als ik nog nooit was gekomen, steunend, kreunend en naar adem happend. Ik kon het nog altijd niet geloven. Mijn moeder had zich klaar gevingerd voor mijn ogen. Wat een heerlijk gezicht.

Natuurlijk had ze gezegd dat het een éénmalig iets was en dat dit de uiterste grens zou zijn, en dat het eigenlijk niet hoorde enz Uit de verschillende gesprekken die we hadden gevoerd was duidelijk naar voor gekomen dat ze schrik had dat ik mijn zusje Nancy zou lastig vallen, wist ze veel. Ik had haar natuurlijk in de waan gelaten en uiteindelijk had het zich betaald.

Mijn moeder was een erg mooie vrouw, nog net geen veertig, met donker, bijna zwart haar dat sluik tot halverwege haar rug hing. Ze was slank met een uitgesproken leest en had lange ranke benen. Ik ben nooit goed geweest waar het cups betrof maar een grote hand vol was het zeker en nu wist ik ook dat ze haar bikinilijn goed verzorgde. Het was woensdag namiddag en ma was nog niet thuis. Nancy en ik zaten in de zetel en hadden het over de school en de vrienden.

Zoals gelezen in het eerste deel had ik de laatste maanden veel meer contact met mijn zus dan vroeger en ook haar was het eindelijk opgevallen waardoor ze nu, uit zichzelf, ook meer contact zocht met mij.

Ze moeten dan weer alle aandacht hebben en voor't moment gaan de studies nog even voor. Zus keek me van opzij aan en ik zag dat er haar iets dwarszat. Ze glimlachte wel maar haar ogen stonden vochtig. Wat is er zusje? Trek je daarom zo'n triestig gezicht?

Ik legde mijn arm rond haar schouder om ze wat te troosten en ze liet zich verder zakken, nu een beetje snikkend, tot ze op de bank lag, de benen wat opgetrokken en haar hoofd in mijn schoot. Op die manier kon ik haar gezicht niet meer zien, en dat was waarschjnlijk ook haar bedoeling. Hij is wel vier jaar ouder en hij ziet me zelf niet staan.

Ik had met haar te doen en zonder het zelf te beseffen wreef ik geruststellend over haar schouder. Blijkbaar benodigde ze wat affectie, ze draaide zich om, lag nu met haar gezicht richting mijn buik en trok haar benen nog wat hoger op.

Probeer hem uit je gedachten te zetten. Zoek iemand die wat jonger is. Ze had het haar van haar moeder, donker en lang en langzaam liet ik haar haren door mijn vingers glijden. Ze waren zo lang dat, aan het einde, mijn hand net boven haar zitvlak belande. Keer op keer ging mijn hand opnieuw naar haar hoofd en keer op keer liet ik haar haren door mijn vingers glijden.

Ze waren erg zacht en de geur van haar shampoo drong door tot in mijn neus. Iedereen thuis hier dacht dat Nancy nog maar een kind was, mijzelf incluis, en daaruit bleek eenmaal meer dat je je erg kan vergissen in iemand.

Eerst had ik me zo erg vergist in mijn moeder en nu in zus. Ze droeg nog haar schooluniform, witte bloes en geruite rok en ze leek op een stukje ellende. Ik speelde wat met de uiteinden van haar haar en legde toen mijn hand op haar onderrug, vlak boven haar billen.

Je eerste liefde zou er eentje moeten zijn dat je je hele leven niet vergeet. Mooi en puur, nieuwschierig en avontuurlijk. Ongemerkt was mijn hand tijdens het heen en weer wrijven wat lagen gaan liggen en nu zat ik werkelijk haar billen te strelen. Ergens begon zich iets te roeren bij mij en nu was ik wel degelijk bewust van wat ik deed. Ik vertelde haar dat ik er altijd voor haar zou zijn en begon haar complimentjes te maken over haar schoonheid, frisheid, dierenliefde, handigheid en zo verder en zo verder.

Minuten lang hield ik dat vol, ondertussen over haar billen wrijvend. Tijdens de opwaartse beweging zette ik nu wat meer druk zodat telkens mijn hand richting haar taille ging haar rok een heel klein stukje meeging. Meestal ging het stuk stof mee terug naar beneden als mijn hand terug afzakte maar af en toe kreeg ik het voor elkaar dat dat niet gebeurde en zo schoof haar rok steeds hoger en hoger.

Ik geloof nooit dat ze het merkte en dus bleef ik maar praten en praten om haar aandacht te houden. Ik zat ondertussen met een serieuze erectie en ze zat wat scheef, iets wat me mateloos irriteerde, maar ik kon er voorlopig niets aan veranderen, met zus haar hoofd op amper tien centimeter van het gebeuren. Ik kwam bij de zoom van haar rok terecht.

Haar rok was al een heel stuk omhoog gekropen maar bedekte haar kontje nog altijd helemaal. Het overgrote deel van haar benen kon ik nu zien maar ik wou nu wel iets meer. Ik had haar slipje al wel duizend keer gezien, maar steeds vanop afstand en nu zat ik mijn mijn gezicht op nauwelijks dertig centimeter ervandaan. Ik wreef nog wat op en neer, de neerwaartse beweging steeds wat langer makend, tot ik tenslotte mij hand stilhield op haar blote been, net onder de zoom van haar rok.

Langzaam liet ik mijn hand opnieuw een wrijvende beweging beginnen, een beetje naar beneden, tot vlak boven haar knie, en een beetje naar boven, telkens een stukje verder.

Nu kwam mijn duim al een stukje onder haar rok en nog wat later kwamen daar nog twee vingers bij. Zus bleef stil liggen en de stilte maakte me ongerust. Ze zou het kunnen opmerken en erop beginnen letten.

Ik hoop dat er binnenkort ook eens een jongen is die dat merkt. Het zat haar erg hoog. Maak je maar niet ongerust, je hebt nog alle tijd. Nog steeds liet ik mijn hand op en neer gaan alsof het allemaal onbewust gebeurde. Steeds hoger en hoger en steeds minder laag tot ik alleen nog maar haar billen streelde, onder haar rok en bovenop haar slipje.

Zus reageerde er nog altijd niet op en ik dacht dat ze het ondertussen toch moest merken. Hou haar aandacht bij andere dingen, dacht ik nog en hou haar bezig. Ik ging nog wat hoger en raakte de bovenrand van haar slipje aan, ging terug naar de zachtheid van haar billen en terug omhoog naar de rand.

Telkens opnieuw weer wat hoger tot ik mijn hand volledig boven haar broekje kreeg. Weer liet ik mijn hand even rusten. Ik ben nog een echte maagd. Ze hebben ook graag iemand die al wat ervaring heeft en waarmee ze wat verder kunnen. Daarom zeg ik het je toch, zoek iemand jonger, doe wat ervaring op en als je dan nog verliefd bent op een oudere jongen, probeer dan opnieuw. Stilletjes liet ik mijn hand nu weer zakken. Ik zette wat meer druk zodat ik met mijn pink onder haar elastiekje raakte.

Weer schoof ik enkele centimeters ophoog, erop lettend dat mijn pink onder de rand bleef en dan terug omlaag, weer een centimeter meer.
Ik zei haar dat ze best die handdoek uittrok aangezien ik ook naakt was. En dat deed ze… Terwijl we door het boekje bladerden had ik een keiharde lul. Ik vroeg Sarah hoe ze zich voelde. Ze zei dat ze een raar gevoel in haar onderbuik had. Ik zei haar niet bang te zijn en dat ik haar zeker geen pijn zou doen.

Ik boog voorover en kuste teder haar ene borst en streelde met mijn hand de andere. Na een minuutje vroeg ik haar of ze soms mijn lul wou aanraken en ze zei gretig ja. Ik leunde achterover en ze begon zachtjes mijn keiharde paal te betasten. Ik vroeg haar mijn lul te strelen. Ik plooide haar hand rond mijn paal en toonde haar hoe ze het moest doen.

Ze leerde snel en begon al gauw haar hand op en neer te bewegen. Ik vertelde haar dat als ze dit zou blijven doen ik straks zou klaarkomen. Ze keek me raar aan en ik zei: Sarah keek me aan en vroeg als iemand dit al met mijn lul gedaan had. Natuurlijk mocht ze dat! Voorzichtig nam ze mijn eikel in haar mond. Wat een tafereel, ik zie nog steeds graag een mond over mijn lul schuiven. Haar wangen puilden uit terwijl ze heftig aan mijn paal zoog. Ik stond op het punt te ontploffen toen ze stopte en zei dat haar mondspieren moe waren.

Ik bedankte haar en vroeg of ze me opnieuw wou doen klaarkomen en ze trok gretig aan mijn lul totdat er opnieuw een witte lading uitspoot. Ik vroeg haar of ze het fijn vond en ze vertelde dat ze het heerlijk vond en vroeg me als ze het magazine mocht meenemen naar haar kamer. Ik zei dat het mocht en ze vertrok. Ik begon een plan uit te kienen om Suzanna naakt te zien. Ik wist dat het niet makkelijk zou zijn omdat ze al wat ouder was.

Ik kon haar niet zomaar gaan begluren onder de douche. Maar uiteindelijk gebeurde het toch, en hoe! Ongeveer een maand nadat in Sarah gezien had, bleef een vriendin van Suzanna, Kelly, logeren. Kelly was een lust voor het oog. Ze was heel sportief en de natte droom van elke jongen op school. Het was op een vrijdagavond. We aten samen en keken daarna nog wat tv. Mijn ouders gingen rond tien uur slapen. Sarah was die avond bij een vriendinnetje gaan logeren.

Suzanna had haar zakgeld gespaard en daarvan een TV en video gekocht voor op haar kamer. Ik besloot om eens te gaan kijken als ik hen niet kon begluren. Stilletjes ging ik naar buiten en sloop rond het huis totdat ik aan haar slaapkamerraam gekomen was. Eerder op de avond had ik de gordijnen een heel klein beetje geopend en ze waren nog steeds open.

Het was heel donker buiten en de spleet tussen de gordijnen was breed genoeg dat ik niet zo heel dicht bij het raam moest gluren. Ik had een heel goed zicht op de kamer. Ik zag hoe Kelly zich uitkleedde terwijl Suzanna een cassette in de video stopte. Kelly trok alles uit behalve haar slipje en deed een nachthemd aan.

Toen deed mijn zus hetzelfde. Ze ging naar de deur van de kamer en deed ze op slot. Ze gingen samen op bed zitten toen de film begon te spelen. In de eerste sc? Ik kreeg onmiddellijk een stijve! Kelly had alle kleren uitgetrokken en lag naakt haar mooie ronden borsten te strelen terwijl mijn zus gretig haar spleetje likte.

Ik hoorde hen tot buiten kreunen en praten. Kelly vertelde Suzanna om haar poesje grondig uit te likken en hoe lekker ze dat wel vond. Ze vroeg Suzanna om zich om te draaien zodat ze haar poesje ook eens lekker kon verwennen. Ik keek recht in de natte vagina van mijn zus terwijl een andere meisje haar langzaam heel geil vingerde. Ik kon me niet meer beheersen en moest mezelf bevredigen. Ik trok aan mijn stijve paal en loste een enorme lading. Een paar weken later, verteld ik Suzanna wat ik die avond gezien had.

Ik vertelde haar over mijn geheime missie om alle vrouwen van het gezin volledig naakt te zien. Ik vroeg haar of ze zich voor mij wou uitkleden zodat ik mijn missie kon afronden. Maar als ik zou wachten tot het volgende weekend, wanneer onze ouders weg zouden zijn, zou ze er iets speciaal van maken.

Uiteindelijk begon het weekend toch. Mijn ouders trokken opnieuw een weekendje naar zee en Sarah ging bij oma logeren. Suzanna had haar omgepraat. Eindelijk was het zaterdagavond.

Ik was heel erg opgewonden. Ik ging eindelijk Suzanna naakt kunnen bekijken. Wist ik veel dat zij ook plannen gemaakt had. Suzanna had alle gordijnen gesloten en alle deur op slot gedraaid. Toen riep ze me in de woonkamer.

Ze was helemaal uitgedost. Ze droeg een witte beha, wit slipje en witte kousen met jarretelles. Ze vroeg me hoe ze er uitzag en ik zei haar dat ze er fantastisch uitzag. Ze gebood me eerst mijn kleren uit te trekken. Ik deed dat ogenblikkelijk. Toen vroeg ze me op de sofa te gaan zitten wat ik ook deed. Ze trok haar beha uit en liet haar heerlijk borsten vrij.

Ze kwam voor me staan en vroeg of ik ze wou strelen. Ik antwoordde ja en begon ze zacht te strelen. Ze boog voorover en ik kuste haar linkerborst. Ze keek naar mij harde lul en vroeg of ze me mocht zuigen. Ze heeft me alles verteld. Ze ging op haar knie? Net toen ze haar kut over mijn paal liet glijden, zag ik hoe Kelly de kamer binnenkwam.

Ze droeg net hetzelfde als Suzanna behalve dat haar lingerie zwart was. Ze kwam naar ons toe en trok ook haar beha uit. Ze gebood me op mijn knie? Ik deed dat en mijn zus ging achter mij zitten. Ik probeerde mijn tong in haar slipje te steken maar ik kon haar spleetje niet goed likken.

Je moest eens weten hoe heet dat is. Je mag kijken, omdat je dat nu eenmaal graag schijnt te doen en omdat ik niet wil dat je zo naar je zus zit te kijken. Natuurlijk begrijp ik dat je daar wat opgewonden van word maar ik zou niet willen dat je je aan mij opgeilt. Ik ben je moeder en niet een of andere hete brok. Voor mij was het in het begin ook wat moeilijk om je het te laten zien. Als Nancy gaan slapen is, kan je dan je benen iets verder opendoen?

Het is niet de bedoeling dat je nu constant naar mij zit te kijken. Gedurig aan keek hij op zijn klok en ik dacht te weten dat de tijd niet snel genoeg ging voor hem. Eindelijk was het dan toch half elf en hij draaide zich naar me toe. Langzaam opende ik mijn benen, steeds een stukje verder tot ik niet verder kon.

Mijn benen waren zodanig ver gespreid dat ik het in mijn liezen voelde. Junior zat te kijken alsof het een wereldwonder was. Toe ma, heb je knieën een beetje. Ik voelde me een exhibitionist maar langzamerhand schaamde ik me minder en genoot ik van zijn gezicht.

Zonder verder aarzelen ging hij slapen. De volgende avond verliep ongeveer gelijk behalve Het was nog maar één keer gebeurt en dus nog geen gewoonte maar ik had me al gedoucht en zat in mijn peignoir en bedacht plots dat ik geen ondergoed aan had.

Ik sliep altijd alleen in mijn nachtjapon. Maar nu heb ik niets aan, ik zal even naar boven gaan en me een slip aantrekken. Dat gaat wel een beetje ver, vind je niet? Je weet zelf dat ik niets kan wegkijken en ik zou zo graag eens een vrouw zien. Ik heb zoiets nog nooit gezien. Toe ma, één keer maar. Ik wist dat hij nu tegen mijn naakte kut zat aan te kijken en de gedachte begon me zelf al wat op te winden. Ik bleef zo zitten en keek hem aan maar hij zag het niet. Wel zag ik dat hij een ferme erectie had zitten in zijn jogging en genoeg was genoeg.

Ik sloot ze terug en stuurde hem naar boven. Ik twijfelde er niet aan of hij zou nu masturberen maar het kon me niet schelen want ook ik zou dat straks gaan doen. Raar, bedacht ik, dat ik hier zo heet van word.

De volgende avond "Junior, wees eerlijk. Heb je je gisteren afgetrokken nadat je mij had bekeken? Je had toch nog nooit een kutje gezien. Ik lees wel eens wat boeken en neen, je was de eerste die ik heb gezien.

We zijn moeder en zoon. Het verschil is heel groot. We hebben alletwee elkaar voor de geest terwijl we alletwee elkaar voor de ogen konden hebben. Ik wou wel eens zien hoe mijn zoon was gebouwd en het maakte me geil te denken hoe hij zich zou aftrekken.

Maar dan slechts één keer. Eén enkele keer en dan nooit weer. Zo stond hij voor me met een levengrote erectie. Zijn lul was mooi en hard, leek in niets op die van zijn vader, behalve qua grootte. Ik opende mijn benen, schoof mijn slip opzij en liet hem kijken. Al snel begon hij te sleuren en trekken en het was een heel heet gezicht.

Ik weet nog niet hoe ik het heb gedurfd maar ik begon met mezelf te spelen, zoals hij het wou, en door mijn hitsigheid voelde ik al snel dat het niet te lang zou duren alvorens ik zou komen. Ik voelde hoe mijn orgasme eraan kwam en sloot mijn ogen om ten volle te kunnen genieten en net toen de eerste spasme me trof, toen ik voor de eerste keer samentrok voelde ik zijn sperma op mijn benen en ik begreep dat ook hij aan het komen was. Steeds hoger klom ik op de ladder en ik kwam zo denderend als ik nog nooit was gekomen, steunend, kreunend en naar adem happend.

Ik kon het nog altijd niet geloven. Mijn moeder had zich klaar gevingerd voor mijn ogen. Wat een heerlijk gezicht. Natuurlijk had ze gezegd dat het een éénmalig iets was en dat dit de uiterste grens zou zijn, en dat het eigenlijk niet hoorde enz Uit de verschillende gesprekken die we hadden gevoerd was duidelijk naar voor gekomen dat ze schrik had dat ik mijn zusje Nancy zou lastig vallen, wist ze veel.

Ik had haar natuurlijk in de waan gelaten en uiteindelijk had het zich betaald. Mijn moeder was een erg mooie vrouw, nog net geen veertig, met donker, bijna zwart haar dat sluik tot halverwege haar rug hing. Ze was slank met een uitgesproken leest en had lange ranke benen.

Ik ben nooit goed geweest waar het cups betrof maar een grote hand vol was het zeker en nu wist ik ook dat ze haar bikinilijn goed verzorgde.

Het was woensdag namiddag en ma was nog niet thuis. Nancy en ik zaten in de zetel en hadden het over de school en de vrienden. Zoals gelezen in het eerste deel had ik de laatste maanden veel meer contact met mijn zus dan vroeger en ook haar was het eindelijk opgevallen waardoor ze nu, uit zichzelf, ook meer contact zocht met mij. Ze moeten dan weer alle aandacht hebben en voor't moment gaan de studies nog even voor. Zus keek me van opzij aan en ik zag dat er haar iets dwarszat.

Ze glimlachte wel maar haar ogen stonden vochtig. Wat is er zusje? Trek je daarom zo'n triestig gezicht? Ik legde mijn arm rond haar schouder om ze wat te troosten en ze liet zich verder zakken, nu een beetje snikkend, tot ze op de bank lag, de benen wat opgetrokken en haar hoofd in mijn schoot.

Op die manier kon ik haar gezicht niet meer zien, en dat was waarschjnlijk ook haar bedoeling. Hij is wel vier jaar ouder en hij ziet me zelf niet staan.

Ik had met haar te doen en zonder het zelf te beseffen wreef ik geruststellend over haar schouder. Blijkbaar benodigde ze wat affectie, ze draaide zich om, lag nu met haar gezicht richting mijn buik en trok haar benen nog wat hoger op.

Probeer hem uit je gedachten te zetten. Zoek iemand die wat jonger is. Ze had het haar van haar moeder, donker en lang en langzaam liet ik haar haren door mijn vingers glijden. Ze waren zo lang dat, aan het einde, mijn hand net boven haar zitvlak belande. Keer op keer ging mijn hand opnieuw naar haar hoofd en keer op keer liet ik haar haren door mijn vingers glijden.

Ze waren erg zacht en de geur van haar shampoo drong door tot in mijn neus. Iedereen thuis hier dacht dat Nancy nog maar een kind was, mijzelf incluis, en daaruit bleek eenmaal meer dat je je erg kan vergissen in iemand.

Eerst had ik me zo erg vergist in mijn moeder en nu in zus. Ze droeg nog haar schooluniform, witte bloes en geruite rok en ze leek op een stukje ellende. Ik speelde wat met de uiteinden van haar haar en legde toen mijn hand op haar onderrug, vlak boven haar billen. Je eerste liefde zou er eentje moeten zijn dat je je hele leven niet vergeet. Mooi en puur, nieuwschierig en avontuurlijk.

Ongemerkt was mijn hand tijdens het heen en weer wrijven wat lagen gaan liggen en nu zat ik werkelijk haar billen te strelen. Ergens begon zich iets te roeren bij mij en nu was ik wel degelijk bewust van wat ik deed. Ik vertelde haar dat ik er altijd voor haar zou zijn en begon haar complimentjes te maken over haar schoonheid, frisheid, dierenliefde, handigheid en zo verder en zo verder. Minuten lang hield ik dat vol, ondertussen over haar billen wrijvend.

Tijdens de opwaartse beweging zette ik nu wat meer druk zodat telkens mijn hand richting haar taille ging haar rok een heel klein stukje meeging. Meestal ging het stuk stof mee terug naar beneden als mijn hand terug afzakte maar af en toe kreeg ik het voor elkaar dat dat niet gebeurde en zo schoof haar rok steeds hoger en hoger.

Ik geloof nooit dat ze het merkte en dus bleef ik maar praten en praten om haar aandacht te houden. Ik zat ondertussen met een serieuze erectie en ze zat wat scheef, iets wat me mateloos irriteerde, maar ik kon er voorlopig niets aan veranderen, met zus haar hoofd op amper tien centimeter van het gebeuren.

Ik kwam bij de zoom van haar rok terecht. Haar rok was al een heel stuk omhoog gekropen maar bedekte haar kontje nog altijd helemaal. Het overgrote deel van haar benen kon ik nu zien maar ik wou nu wel iets meer. Ik had haar slipje al wel duizend keer gezien, maar steeds vanop afstand en nu zat ik mijn mijn gezicht op nauwelijks dertig centimeter ervandaan.

Ik wreef nog wat op en neer, de neerwaartse beweging steeds wat langer makend, tot ik tenslotte mij hand stilhield op haar blote been, net onder de zoom van haar rok. Langzaam liet ik mijn hand opnieuw een wrijvende beweging beginnen, een beetje naar beneden, tot vlak boven haar knie, en een beetje naar boven, telkens een stukje verder. Nu kwam mijn duim al een stukje onder haar rok en nog wat later kwamen daar nog twee vingers bij.

Zus bleef stil liggen en de stilte maakte me ongerust. Ze zou het kunnen opmerken en erop beginnen letten. Ik hoop dat er binnenkort ook eens een jongen is die dat merkt. Het zat haar erg hoog. Maak je maar niet ongerust, je hebt nog alle tijd. Nog steeds liet ik mijn hand op en neer gaan alsof het allemaal onbewust gebeurde. Steeds hoger en hoger en steeds minder laag tot ik alleen nog maar haar billen streelde, onder haar rok en bovenop haar slipje. Zus reageerde er nog altijd niet op en ik dacht dat ze het ondertussen toch moest merken.

Hou haar aandacht bij andere dingen, dacht ik nog en hou haar bezig. Ik ging nog wat hoger en raakte de bovenrand van haar slipje aan, ging terug naar de zachtheid van haar billen en terug omhoog naar de rand.

Telkens opnieuw weer wat hoger tot ik mijn hand volledig boven haar broekje kreeg. Weer liet ik mijn hand even rusten. Ik ben nog een echte maagd. Ze hebben ook graag iemand die al wat ervaring heeft en waarmee ze wat verder kunnen. Daarom zeg ik het je toch, zoek iemand jonger, doe wat ervaring op en als je dan nog verliefd bent op een oudere jongen, probeer dan opnieuw.

Stilletjes liet ik mijn hand nu weer zakken. Ik zette wat meer druk zodat ik met mijn pink onder haar elastiekje raakte. Weer schoof ik enkele centimeters ophoog, erop lettend dat mijn pink onder de rand bleef en dan terug omlaag, weer een centimeter meer. Ze schoot eventjes in een lach en profiteerde ervan en liet mijn hand direct een dikke tien centimeter zakken zodat mijn hand nu volledig in haar broekje zat.

Zonder te stoppen begon ik opnieuw op en neer te gaan, de continuïteit verzorgend en hopend dat ze er niet op lette. Ze keek even op, keek me in de ogen en lachte zacht. Ze vleide haar hoofdje opnieuw neer en sloot ook opnieuw haar ogen.

Ze ademde een beetje zwaarder. Ik begon nu te cirkelen over haar billen, verhuizend van de linker bil naar de rechter en terug, soms wat sneller, soms wat langzamer. Op mijn diepste punt liet ik nu ook af en toe een vinger in haar kontspleetje zakken en toen zus haar knieën nog wat verder optrok wist ik dat ze ervan genoot.

De billen spanden zich wat meer en voorzichtig liet ik mijn vinger even liggen en begon toen met die vinger alleen op en neer te bewegen. Over haar kontgaatje naar beneden en naar boven. Zus begon een beetje te kreunen en ik voelde haar kippenvel krijgen. Het snikken was nu helemaal gedaan en eigenlijk zat ik haar nu gewoon wat op te vrijen.


Sex thuisontvangst ero massage heerlen


Waarschijnlijk is dat de enige mogelijkheid voor hem om zoiets te zien en gezien zijn ouderdom is het maar normaal dat hij dan ook kijkt. Maak je daar maar niet te druk om.

Binnen een paar dagen of weken is die fase voorbij. Mark werkt als vertegenwoordiger in meetapparatuur en zou de volgende dag voor enkele dagen naar Roemenië vertrekken. Hij was dikwijls voor enkele dagen weg, we waren dat al gewoon, en hij verdiende goed zijn brood.

Dat hij zich tijdens zijn afwezigheid niet wou ongerust maken in dingen die nog niet onrustwekkend waren kon ik dan ook begrijpen. Ik liet hem slapen. Ook de volgende dagen herhaalde zich het gebeuren tussen Junior en Nancy zich.

Zij onachtzaam en onwetend, en hij aandachtig en nieuwschierig. In de vooravond moest hij zich wel erg fel geamuseerd hebben want Nancy was met de hond aan het spelen. Ook ik lette nu feller op en zag hoe ze lag te rollebollen met de hond. Tuimelend op de mat, kruipend op handen en knieën, en dat met haar korte rokje aan. Ik zag honderden keren haar witte katoenen slipje, vanuit alle mogelijke hoeken en Junior ongetwijfeld ook.

De woorden van Mark indachtig 'Voor Junior zal dat wel de enige kans zijn om zoiets te zien' zweeg ik maar. Junior was in alle opzichten een jongen zoals je een zoon wou.

Geestig, slim, sportief en gehoorzaam. Het feit dat hij nog niet omging met meisjes, en alsmaar met zijn hoofd in boeken zat, had me nooit ongerust gemaakt. Het zou wel komen op zijn tijd, dacht ik toen, maar ik had toch liever gehad dat hij zich op iemand anders concentreerde dan op onze dochter.

Nog enkele dagen later, Mark was alweer weg naar Letland, wou Junior plots mee gaan wandelen met de hond. Scherp als ik stond wist ik hem echter thuis te houden door hem een taakje te geven in de kelder. Het was toen dat ik begreep dat het anders moest. Junior ging nooit mee met de hond en Nancy en dit leek me een teken aan de wand. Ik wou niet riskeren dat het tussen Junior en Nancy nog verder escalleerde, alhoewel Nancy nog steeds van niets wist, en besloot in te grijpen. Ik had er lang over nagedacht, nachten van wakker gelegen, en het enige dat eventueel zou kunnen helpen, mijns inziens dan, was ervoor te zorgen dat Juniors aandacht bij Nancy werd weggetrokken.

Eerst wou ik nog zelf een kort rokje aandoen om te zien hoe hij zou reageren maar ik besloot toch om eerst met hem te praten. Het was al tamelijk laat en Nancy was naar boven toen ik hem eindelijk aansprak. Wat heb ik uitgespookt? Nancy zet zich niet altijd zoals het zou moeten en jij, gezien je ouderdom, begint je natuurlijk te interesseren in die dingen.

Het is waar, ik heb al dikwijls naar Nancy gekeken, het spijt me en ik probeer het niet te ontkennen. Ik zal proberen het niet meer te doen. En okee, je zal misschien proberen met minder te kijken, maar je bent en blijft een man.

Zij het dan ook een erg jonge man. Daarin is veel meer te zien dan alleen maar een broekje. Neen dank je, daar geef ik mijn geld niet aan uit. Trouwens ik denk niet alleen dat het dat is, ik vond het eigenlijk wel wat spannend net omdat het mijn zusje is.

Hij vertelde me alles, open en bloot, en hij verdiende het niet dat ik daarop zou slecht reageren. Maar wat kan dat dan voor kwaad. Zij weet het niet en uiteindelijk kijk ik toch niets weg of doe ik toch niets ergs. Ik zeg niet dat je dat doet, maar het risico zit erin Je wil het misschien niet maar het risico is te groot.

Ik wil je wel beloven dat ik zal proberen niet meer te kijken. En laten we volgende week deze tijd er nog eens over praten. Soms zag ik dat Junior nog altijd even keek naar Nancy en als hij merkte dat ik het had gezien stond hij op en ging naar boven. De laatste dagen was hij bijna altijd op zijn kamer geweest. Ons tweede gesprek liep al veel vlotter. De schroom was weg, aan weerskanten, en we konden er nu open over praten.

Ons gezellig gezinsleven gaat daardoor nogal achteruit en het drijft een wig tussen ons in. Ik kan er anders niets aan doen als opstappen. En ik heb het je beloofd. Ik heb er de laatste dagen over nagedacht en begrijp je probleem.

Ik ben al blij dat je zo eerlijk bent maar we moeten er iets aan doen voor we elkaar enkel nog zien tijdens het eten. Elke keer las je ogen naar Nancy worden getrokken kijk je gewoon naar mij.

Het is hetzelfde als een roker, als die stoppen met roken dan moeten ze elke keer als ze goesting hebben in een sigaret, een glas water drinken of zo. Gewoon een automatisch reactie aankweken. Altijd als je naar zus wilt kijken, kijk naar mij. Ik bracht nu ook veel meer tijd door in de living want als ik er niet was kon Junior onmogelijk naar mij kijken.

Dikwijls zag ik zijn ogen richting Nancy's slip gaan maar telkens herpakte hij zich en keek naar mij. Ik beantwoorde zijn blik met een lieve glimlach en hij keerde zich weer tot zijn boek. We waren als twee samenzweerders die oogcontact zochten,, onwetend voor buitenstaanders.

Het was ons eigen geheim. Na enkele dagen, ik was best tevreden over het resultaat, merkte ik wel dat zijn ogen net iets langer bij Nancy bleven voor ze naar mij afdraaiden. Kon ik het hem kwalijk nemen, de jongen deed zo zijn best. Weer had ik enkele dagen nodig om er grondig over na te denken. Ik had al snel een idee klaar maar had altijd al veel tijd nodig gehad om aan sommige dingen te wennen.

Bij ons was het zo dat we onze kinderen nogal open lieten opgroeien maar toch met vaste waardes en begrippen. De volgende keer dat Junior me aankeek, keek ik hem eerst dwingend aan en liet vervolgens mijn blik op mijn benen vallen. Dit herhaald ik twee, drie keer tot zijn blik me volgde.

Ik had ook een rokje aangedaan en zat nu, eveneens schuin tegenover hem, met mijn knieën lichtjes gespreid.

Weer keek ik hem aan maar zijn blik was gefocust op mijn benen. Het koste me verdomd veel moed om dit te doen maar het leek me de enige manier. Door hem te laten kijken naar mijn slip wou ik hem van Nancy weghalen. Het leek me logisch toen de gedachte bij me opkwam maar nu bij de uitvoering was het toch gans anders. De weerstand die ik had moeten overwinnen was een, maar hem nu zo open en bloot laten kijken naar mijn kruis was al iets heel anders.

Ik zag hoe hij keek en opende ze nog een klein beetje verder. Even keek hij me terug in de ogen, dankbaar en verbaasd, maar toen terug naar beneden. We hadden nu de gewoonte van elke donderdag een gesprek te hebben en de eerst daaropvolgende donderdag zaten we in de living, allebei even zwijgend en nerveus.

Wat is er gebeurd? Maar als je een donker broekje draagt is het anders. Er valt niet veel licht onder je rok en het is daar dan altijd een beetje donker. Als je dan een zwart slipje draagt zie je eigenlijk niets. Ik had er eigenlijk nooit bij stilgestaan. Je een beloning geven waar je niets aan hebt is ook dom. Het is goed dat je me dat zegt dan kan ik er rekening mee houden. Je moest eens weten hoe heet dat is.

Je mag kijken, omdat je dat nu eenmaal graag schijnt te doen en omdat ik niet wil dat je zo naar je zus zit te kijken. Natuurlijk begrijp ik dat je daar wat opgewonden van word maar ik zou niet willen dat je je aan mij opgeilt. Ik ben je moeder en niet een of andere hete brok. Voor mij was het in het begin ook wat moeilijk om je het te laten zien.

Als Nancy gaan slapen is, kan je dan je benen iets verder opendoen? Het is niet de bedoeling dat je nu constant naar mij zit te kijken. Gedurig aan keek hij op zijn klok en ik dacht te weten dat de tijd niet snel genoeg ging voor hem.

Eindelijk was het dan toch half elf en hij draaide zich naar me toe. Langzaam opende ik mijn benen, steeds een stukje verder tot ik niet verder kon. Mijn benen waren zodanig ver gespreid dat ik het in mijn liezen voelde. Junior zat te kijken alsof het een wereldwonder was.

Toe ma, heb je knieën een beetje. Ik voelde me een exhibitionist maar langzamerhand schaamde ik me minder en genoot ik van zijn gezicht. Zonder verder aarzelen ging hij slapen. De volgende avond verliep ongeveer gelijk behalve Het was nog maar één keer gebeurt en dus nog geen gewoonte maar ik had me al gedoucht en zat in mijn peignoir en bedacht plots dat ik geen ondergoed aan had. Ik sliep altijd alleen in mijn nachtjapon. Maar nu heb ik niets aan, ik zal even naar boven gaan en me een slip aantrekken.

Dat gaat wel een beetje ver, vind je niet? Je weet zelf dat ik niets kan wegkijken en ik zou zo graag eens een vrouw zien. Ik heb zoiets nog nooit gezien. Toe ma, één keer maar. Ik wist dat hij nu tegen mijn naakte kut zat aan te kijken en de gedachte begon me zelf al wat op te winden.

Ik bleef zo zitten en keek hem aan maar hij zag het niet. Wel zag ik dat hij een ferme erectie had zitten in zijn jogging en genoeg was genoeg. Ik sloot ze terug en stuurde hem naar boven. Ik twijfelde er niet aan of hij zou nu masturberen maar het kon me niet schelen want ook ik zou dat straks gaan doen. Raar, bedacht ik, dat ik hier zo heet van word. De volgende avond "Junior, wees eerlijk. Heb je je gisteren afgetrokken nadat je mij had bekeken? Je had toch nog nooit een kutje gezien.

Ik lees wel eens wat boeken en neen, je was de eerste die ik heb gezien. We zijn moeder en zoon. Het verschil is heel groot. We hebben alletwee elkaar voor de geest terwijl we alletwee elkaar voor de ogen konden hebben.

Ik wou wel eens zien hoe mijn zoon was gebouwd en het maakte me geil te denken hoe hij zich zou aftrekken. Maar dan slechts één keer. Eén enkele keer en dan nooit weer. Zo stond hij voor me met een levengrote erectie. Zijn lul was mooi en hard, leek in niets op die van zijn vader, behalve qua grootte. Ik woon samen met mijn vrouw op de bovenste verdieping en heb een heel mooi uitzicht over de wijk die onder ons ligt.

Wij zijn na jaren in een eengezinswoning, in een dorpje te hebben gewoond, een paar jaar geleden hier naar toe verhuisd. Onze kinderen wonen op zich zelf, vandaar dat wij het kleine dorpje een beetje zat waren. Wij hebben elkaar een aantal jaren geleden de vrijheid gegeven om met andere mensen Vorige zomer ontdekte ik onverwachts een wel héél kinky kantje van mijn ouders.

Nog steeds flitsen de beelden ongewild, en te pas en te onpas voor mijn ogen. Ik kan het maar niet loslaten, en een beetje ten einde raad probeer ik het dan maar van me af te schrijven. Ik was op dat moment net negentien jaar geworden.

Het schooljaar was ten einde, mijn humaniora ook. Weliswaar een jaartje later, maar wie maalt daar achteraf nog om. Ik niet alleszins, ik had er een nieuwe leuke vriendengroep aan overgehouden. En daarin was ik heus niet de enige die een Het gebeurde dus vorig jaar in de zomer. Het was een heerlijke warme zomerdag die dag. Tot in de late uurtjes nog lekker warm.

Ik vind het wel fijn, die zomer. Mensen zijn veel vriendelijker en zijn ook luchtiger gekleed. Ook ik doe daar aan mee. Als het warm is kan ik tenminste mijn zomerjurkjes en de rokjes weer aantrekken. Lig zelfs vaak in de tuin met alleen maar een bikini aan, of soms topless. En ik schaam me dus ook niet voor mijn lichaam, want volgens vrienden en bekenden mag ik er zeer zeker wel zijn, ondanks dat ik al 47 lentes tel.

Esther is 21 en woont nu al 2 maanden weer samen met haar vriend John waar ze al 2 jaar mee samen is. Behalve dat Esther met John natuurlijk sexueel actief is heeft ze het altijd erg keurig gehouden met de jongens.

Kwam ook omdat ze tot haar 16e erg veel had geturnd. Ze had dan ook een echt tunsters-lijf al was ze het laatste jaar wel ietsje aangekomen omdat ze niet meer 4x per week turnde. Ze was redelijk klein van stuk. Ze woog tijdens het turnen maar 48 kilo Carla mijn 40 jarige vrouw reageerde heel positief toen ik in december thuis kwam met de mededeling dat ik vanaf januari de eerste 6 maanden, 5 nachtdiensten ging werken op verzoek van mijn baas.

Ik ging er juist vanuit dat zij dit helemaal niet zo fijn zou vinden omdat dit betekende dat wij elkaar dan alleen in de weekenden zouden zien. Mijn vrouw werkt ook fulltime als docente op een kappersschool. Kinderen hebben wij samen niet, ik heb wel twee zonen, Tom 18 en Ron 16 uit mijn eerste huwelijk, die nog steeds bij mijn ex vrouw wonen Met een harde knal valt de voordeur dicht en schrik ik wakker.

Ik kijk op mijn wekker naast het bed en zie dat het half 4 's nachts is. Op de trap van ons studentenhuis hoor ik gestommel en even later hoor ik de deur van onze verdieping open gaan. Ik mopper in mezelf en probeer ik weer in slaap te komen. Op de hal hoor ik echter niet alleen de lach van mij huisgenoot Merel maar ook een andere stem, zo te horen een man.

Het zal toch niet zijn dat ze nu alweer een nieuwe scharrel heeft gescoord?? Ik negeer mijn gedachtes en doe mijn n ogen maar De vrouw strekte zich uit op het bed.

Buiten in het donkere steegje tegenover het verlichte raam, stond de jongen te kijken. Ze streelde haar tepels door haar dunne nachthemd heen en de jongen zag haar lippen bewegen, toen een naakte man zijn blikveld in het verlichte venster binnenstapte. De jongen zuchtte en stond in de steeg met zijn benen wijd gespreid. Hij stopte zijn handen in de voorzakken van zijn jeans en staarde met grote ogen van verbazing naar de man die naast de vrouw in het dunne zwarte nachthemd op bed kroop, haar in zijn Wat is dat nou weer, dacht ik toen ik van wat lawaai wakker werd.

Ik hoorde een vrachtwagen met luid piepende remmen stoppen. Enkele malen hoorde ik deuren dichtslaan en mensen begonnen te praten. Ik stond op uit bed en liep naar het raam en schoof de gordijnen een klein stukje open. Ik sliep altijd naakt en wou niet dat iemand mij toevallig voor het raam zag staan.

Ik zag drie mannen en twee vrouwen om de vrachtwagen heenlopen. Dat zijn vast de nieuwe buren, dacht ik. Tegenover ons stond een huis al een tijdje leeg. Ik was zeer benieuwd wie daar

Blote borsten neuken sex gluurders


Soms als ze ging douchen ging ik stiekem kijken door het douchegordijn en … Meer lezen over Stiefmoeder liefde. Ik wil gaan douchen, maar ik hoor de badkraan als ik de badkamer naakt wil binnenstappen. Ik zie mijn stiefmoeder Jeanine in bad zitten. De badkamer heeft én een bad én aparte douches.

Dus ja, ik zou tegelijkertijd kunnen gaan douchen. Zie ik haar weliswaar naakt in bad, ziet zij mij naakt onder de douche. Ik leerde Tine kennen tijdens een etentje bij haar thuis. Ze is al jaren een goede vriendin van Liesbeth, de vrouw van mijn beste vriend Johan. En op vraag van Johan werd ik die avond mee uitgenodigd. Hij vertelde me dat Tine enkele weken daarvoor haar vriend aan de deur had gezet en wel wat … Meer lezen over Masturbatieshow op de salontafel.

Al jaren ben ik goede vrienden met Karin. Het is niet zo dat we elke week bij elkaar over de vloer komen, maar toch geregeld.

Ze was jong en heet, had het lekkerste onderlichaam dat een man zich maar kon wensen en pronkte er schaamteloos mee. Ik verkeerde in de mening dat ze mij wilde verleiden en op zekere middag, het was zondag en pa deed zijn tukje, probeerde ik het bij haar.

Ze zat in de tuin van het aprilzonnetje te genieten en helaas was het nog net wat te fris voor een bikini. Ze droeg dus een jurk en toen ik naast haar ging zitten sloeg ze haar oogleden traag op en keek me aan met haar geile ogen dat ik er een erectie van kreeg.

Ze gaf me een venijnige tik en snauwde: Ik moest en zou haar neuken! Dag en nacht dacht ik aan haar mooie kut en voelde ik al hoe mijn lil in en uit zou glibberen. Op een middag ging ik naar boven en keek door het sleutelgat van de slaapkamerdeur. Ze lag op het bed, had haar jurk nog aan en zat met haar vingers te soppen. Ik keek onder haar opgeschorte jurk en zag de glinstering van haar kutsappen.

Ze hijgde en zuchte, wipte met haar kont en stopte toen. Ik opende de deur en zei: Weinig was het niet en met opperste verwondering keek de jonge vrouw naar mijn snikkel, die zich rukkend oprichtte en naar haar hoofd wees als een kanon dat schietklaar is. Meid, twee keer in en uit je kutje en je komt gillend klaar. Zou je niet verslaafd willen zijn aan mijn pik?

Haar ogen werden groter en heter, haar mond ging open en de rode tong flitste langs haar lippen. Alsof ze mijn piemel wilde likken! Of kan je kleine kutje hem niet hebben soms. Ze keek me met felle ogen aan en brieste: Om die pik van jou lach ik. Aan twee van dat kaliber heb ik nog niet genoeg! Ze ging rechtop zitten en keek dromerig naar mijn rechtopstaande leuter. Ze vond hem in ieder geval leuk, dat zag ik aan haar ogen.

Met me naar bed? Je vader schiet je dood als hij het weet. Je bent met hem getrouwd voor zijn geld en wacht tot hij de pijp uit is. Je durft niet omdat je bang bent dat het uitkomt. Met mij hoef je daar niet bang voor te zijn, ik zal er met geen woord over reppen, wees maar niet bang. Ze stroopte het velletje langzaam terug en bekeek de eikel van onderen en van boven. Toen keek ze me aan met die hete ogen van haar en vroeg met een diepe stem: Kom nu op het bed staan, dan zuig ik je lekker!

Ze zoog als een hoer, met geraffineerd bewegende lippen en een brutale tong. Ze liet hem smekend los, keek me aan en vroeg: Terwijl ze mijn halve lul naar binnen zoog en met haar tong aan het werk ging, bevoelden haar handen mijn volle zak. Haar vingers drukten en wreven, rolden mijn ballen en maakten mij zo geil dat ik niet veel meer nodig had om klaar te komen.

Haar jurk bedekte haar edele delen en ik wilde graag wat met haar billen en kut spelen. Dat was me toch een onbekend lekker gevoel! Jane kreunde zacht en ik voelde hoe haar kut nog natter werd onder mijn tastende hand.

Esther is 21 en woont nu al 2 maanden weer samen met haar vriend John waar ze al 2 jaar mee samen is. Behalve dat Esther met John natuurlijk sexueel actief is heeft ze het altijd erg keurig gehouden met de jongens. Kwam ook omdat ze tot haar 16e erg veel had geturnd. Camera toezicht op mijn vrouw Categorie: Carla mijn 40 jarige vrouw reageerde heel positief toen ik in december thuis kwam met de mededeling dat ik vanaf januari de eerste 6 maanden, 5 nachtdiensten ging werken op verzoek van mijn baas.

Ik ging er juist vanuit dat zij dit helemaal niet zo fijn zou vinden omdat dit betekende dat wij elkaar dan Mijn huisgenote word geneukt door een neger Categorie: Met een harde knal valt de voordeur dicht en schrik ik wakker. Ik kijk op mijn wekker naast het bed en zie dat het half 4 's nachts is. Op de trap van ons studentenhuis hoor ik gestommel en even later hoor ik de deur van onze verdieping open gaan.

Ik mopper in mezelf en probeer ik weer in slaap te komen. Samen stiekum gluren Categorie: De vrouw strekte zich uit op het bed. Buiten in het donkere steegje tegenover het verlichte raam, stond de jongen te kijken. Ze streelde haar tepels door haar dunne nachthemd heen en de jongen zag haar lippen bewegen, toen een naakte man zijn blikveld in het verlichte venster binnenstapte.

Gluren naar Esther Categorie: Wat is dat nou weer, dacht ik toen ik van wat lawaai wakker werd. Ik hoorde een vrachtwagen met luid piepende remmen stoppen. Enkele malen hoorde ik deuren dichtslaan en mensen begonnen te praten. Ik stond op uit bed en liep naar het raam en schoof de gordijnen een klein stukje open.